maanantaina, syyskuuta 26, 2005

Valkea paita - White pullover


Tässäpä taitaa olla kolmas palmikkoneule minkä oon tehny. Tätä oli kiva tehdä, vaikka uusiks menikin monta kertaa. Aikaa kului n. 2 vkoa, purkamisineen vähän enemmän. Palmikkoneule on musta kuin lipasto täynnä salalokeroita ja pieni yksityiskohtia. Tähän tekaisin noiden sivupalmikoiden lisäksi tuohon kaulukseen palmikot, jotka ei itsas näy kauluksen ollessa taitettuna, mutta ne antaa muotoa ja näyttää hauskoille.

Lankana Novitan 7 veljestä, valkea, 500g
Puikot 4
koko s
malli oma sovellus (käytetty mm. sivupalmikko on Sandrasta (9/2005, malli 15) ja keskipalmikot Modasta (5/05,malli 19) tosin molempia oon vähän muokannu)


This is maybe my 3rd cable knitting ever. Fun to knit, even I had to frog it so many times. It takes about two weeks to knit it. I think that cable pullover is like the desk with secret lockers and little details. This one have got cables in the neck, even if they don't shown when the neck is double. But the cables are there looking nice and giving some form too.

Kunhan tuo kuivaa kunnolla, niin se lähtee vastaanottajalle. Toivottavasti puoliskon systeri pitää paidasta.

I'll send the pullover to my sister in law when it is dry. I really hope that she will like it.


PS. Pääntien reuna menee vielä korjaukseen, häirää nuo aukot..

PS2. Juniori on virkannut itselleen pipon. Haaa.. onnistuin, kasa lankakeriä ja virkkuukoukku, sekä lehtijuttuja ja ohjeita virkkaavista pojista.

11 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Puserosta tuli todella upea!

Anonyymi kirjoitti...

Lumikuningataren paita. Kaunis.

tikru kirjoitti...

Kiitos. Tykästyin itsekin kovasti. Muutenkin nyt on selkeesti menossa palmikkokausi.

Anonyymi kirjoitti...

Sovellus vikassa Modassa olleesta paidasta siis?

tikru kirjoitti...

Modan 5/05 mallista 19 (jos oikein muistan) on otettu tuo etumuksen kuviopalmikko, jota sitäkin on muokattu. Sivupalmikot on taas otettu Sandrasta (9/2005, malli 15).
Modan mallista otin kavennukset ja levennykset pois, käänsin vaan ristiin kavennettavat osat ja seuraavan kuviokerroksen neuloin vasemman oikean paikalle ja toisinpäin. Selkeetä selitystä. Sandran malli oli paksulla langalla 2 silmukkaa aina rinnan, tein ohuemmalla langalla, joten lisäsin 3. silmukan. Tuli pehmeämpi ja pyöreämpi kuvio.

Terhi kirjoitti...

Onpa tosi kaunis paita! :-)

KristiinaS. kirjoitti...

Ihana!! Kyllä valkoinen on aina kaunis. Upeat palmikot. Ja nopeasti olet saanut valmista. Jos ei saaja pidä siitä niin johan on nirso.

tikru kirjoitti...

Kiitos kommenteista. En mä saajan nirsoudesta niin tiedä, mutta makuasiat ei aina käy yksiin. Toisaalta kun annan työni eteenpäin, luovun sen oikeuksista. Saaja saa vaikka tehdä pölyrätin jos haluaa. Mä oon iloni saanut jo tehdessä ja antaessa.

Anonyymi kirjoitti...

Lapsityövoimaharjotus toteutunu toivomusten mukaisesti ;)

Felicia from sweetgeorgia kirjoitti...

Your sweater is beautiful!

merja kirjoitti...

vautsi mikä paita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...