sunnuntaina, lokakuuta 09, 2005

Edistymistä ja sivuhyppyjä

Nyt tuntuu kamalan vaikealle keskittyä yhteen isompaan työhön, vaikka tahdonkin saada kietaisuneuleen valmiiksi nopeasti. Olen siis lähinnä pakkovääntäny viimeisimmät kerrokset ja tehnyt välillä muita juttuja. Toisaalta mukava huomata, että muutaman kerroksen hetkittäisellä tekemiselläkin työ edistyy. Etukäteisvalmistelinkin jo kun neulominen tylsi, laitoin valmiit kappaleet jo oikenemaan.

Nyt kietsu on hiha-vaiheessa, mikä onkin mielenkiintoista. Hihojen malli nimittäin syntyy samalla kun kerrokset lisääntyvät.

Sivuhyppyinä oon taiteillu pari huovutuskukkaa, ne tuleepi laukun koristeiksi jahka saan kiinniteltyä. Myös helmet kiinnosti ja niinpä pujottelin varsin simppelisti jäljellä olevista mustista ja viheriäistä perussetin. Mä en vaan saa niitä kierrejuttuja siististi kiinni. Täti kaupassa sanoi, että vähän liimaa ja vähän puristaa kasaan pihdeillä. Joo-o. Litistän siis pihdeillä kun ei tunnu muuten pysyvän. Nauha on jo kaksinkerroin kierteen sisällä ja liimaa on, mutta puristus on joko "ei mitään" tai sitten "lyttyyn vaan". Jotain fiksuja neuvoja tähän?


Monet on näyttäneet hianoja, järjestettyjä lankavarastojaan. Mä myös näytän. Tää nurkka on mun lankavarasto ihan siks, et jos laitan langat piiloon arkkuun (missä siis osa langoista on) voin vaikka ehkä unohtaa, että mulla oli jo tällaista ja tuollaista lankaa ja sitten vaikka vahingossa ostan uutta. Tuosta puuttuu se kori, missä on keskeneräisten töiden lankoja ja puikkoja ja ja.. nih.
Puoliskoni rakastaa tätä...

5 kommenttia:

Eeva kirjoitti...

Noihin nauhanpäihin mäkään en ikinä saa mitenkään siististi kiinni niitä kierrejuttuja, mut oon ostanut HobbyPointista sellaisia "suoria", eli käytännössä vähän u:n mallinen metallijuttu jossa on piikki keskellä ja joka puristetaan nauhan ympärille. Pysyy hyvin ilman liimaakin yksinkertaisessa nahkanauhassakin :)

laurakoo kirjoitti...

Ihana tuo nurkkauksesi! Ja loistava perustelu sille, miksei lankoja kerta kaikkiaan voi laittaa piiloon :)

Mielitty kirjoitti...

Mulla on hallussani kokonainen työhuone, joka on ripoteltu samalla tavalla lankaa (ja kankaita myös) kuin sinun kuvassasi!;) Tuo perustelu, että miksi langat pitää olla näkyvillä, on todella mainio. ;D

Jaa-a, pitäisi minunkin lampsia ostamaan kietaisuneulelangat. Haluaisin jo kovasti nähdä kietaisuneuleesi valmiina!

Mielitty kirjoitti...

Nyt ei aamulla kulje tämä kirjoittaminen. Lauseet jäävät vähän vajavaisiksi. Siis huoneeni on ripoteltu TÄYTEEN lankaan.

tikru kirjoitti...

Kietsu on tulossa.... Tosin jostain kumman syystä nyt on pipo pompannut puikoille..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...