keskiviikkona, lokakuuta 05, 2005

Green day

Sain vihdoin käännettyä vihreän vakosamettihameen helman. Hame on ainakin kuukauden, jollei pitempäänkin ollut tuolla ompelukoneen vieressä ja aina hetken sitä ommeltua on menny hermot jostain syystä. Itseni tuntien oon jättäny työn jäähylle ja "unohtanu" sen olemassa olon. Ei oo tahtonu pilata hyvää ja siistiä työtä hermoilemalla ja hutaisemalla.



Ongelmallisin oli helman kääntäminen. Suunnittelin ja testailin ja irvistelin jaja.. No kuvasta näkyy (jos tarkkaan tutkii), että helmassa on kolmion malliset lisälevennyskset. Niiden saumat tuotti tavallisessa kääntämisessä ongelmia. Suunnittelin jo, että huolittelen helman koristenauhalla tjv. Lopulta päätin testata ja surauttelin mahdollisimman kapean käänteen ja siinäpä se. Silityksen jälkeen toimii hianosti.



Hameen kaavan taiteilin farkkuhameeni mukaan ja muuntelin siihen taskuja sekä nuo leikkaukset. Hame laskeutuu lantiolle ja siinä on leveä vyötärökaitale sekä vetoketju sivulla, läppätaskut edessä ja helma koostuu neljästä kaitaleesta plus neljästä levennyskolmiosta. Tilaa liikkua... Tykkään.

Kuvien laatu on tällä kertaa suhteellisen nihkeä. Oli himppa hankala ottaa iltavalossa kuvia tummasta hameesta ja vieläpä niin, että hame on itsensä päällä. Tuli ihan vähän vaan koominen olo jossain vaiheessa.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...