maanantaina, lokakuuta 03, 2005

Näyttelyssä

Kiitos Add -vastauksista.

Kävin tänään Mikkelin Kenkäveron neulenäyttelyssä. Olihan siellä vaikka mitä, vaikkakin suuri osa töistä oli "könösiä" eli niitä kuvio- ja intarsianeuleita. Paljon oli myös huovutusjuttuja, joista itseasiassa tykästyinkin yhteen laukkuun. Mä en pahemmin perusta käsilaukuista, en myöskään huovutetuista sellasista, mutta tää iski pienuudellaan ja käteen sopivalla olemuksellaan. Ehkäpä.. Ehkäpä noista hahtuvalangoista syntyy jotain..Laukun design ja toteutus on Joymari eli Mari Saravon.

Ihastuin ja ihastun joka kerta myös taidokkaisiin puu- ja metallikäsitöihin. Huolitellut yksityiskohdat, pikkuideat, käytännönläheinen toimivuus jne. Aivan mahtavia. Hyödynnän paljon näitä kuvia yms. matskua opetuksessa, kun oppilaat ideoivat ja suunnittelevat töitään.

Mitään maata mullistavaa en löytäny, lankoja oli mukavasti myös, mutta mukaan ei kyllä tarttunu ku Kitten mohairia vihree kerä ja no syksy tulee, niin rommihunajaa myös purkki.

Ps. Kamerakänny on muuten verraton...
Ps2. Mohairneule on vasemman etukappaleen yläosassa.

3 kommenttia:

derea kirjoitti...

Kiitos kovasti vastauksista! Enköhän suunnilleen tajunnut. :) Suunnilleen noin olin ajatellutkin. Pitääpä ottaa vähän ylös noita ja katsella, koskas ehtisi tätäkin tehdä :D

Mielitty kirjoitti...

Onko noi kuvat otettu kamerakännykällä? Ovat vain niin selkeitä... Minäkin haluan kamerakännykän!

tikru kirjoitti...

Kyllä ne on otettu kamerakännykällä. Kunnon valaistus ja kunnon kamerakänny niin homma toimii. Itsas lähes kaikki kuvat mun blogissa on kuvattu kännyllä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...