sunnuntaina, lokakuuta 23, 2005

Uusia asioita..

Noitten lankakorista löytyneitten lapasten lisäksi päivänvalon näki tänään seiskaveljeksen raidasta, punaisesta sellasesta tehdyt lapaset. Niistä tulee mieleen toukka tai vyötiäinen. Värit on mukavat ja raidat tulee helposti. Menettelee näin pienissä jutuissa. Silmukoita 32 ja puikot 4 mm.

Ponchosta jäi ylimäärästä sinisävystä seiskaveljeksen raitaa ja päätin testata sitä uuteen tekniikkaan. En oo koskaan neulonu yhdellä pitkällä pyöröpuikolla pientä putkea. Törmäsin netissä KnittingHelpin Magic loop knittingiin. Oon testannu joskus kahden pyörön tekniikkaa ja todennu sen hankalaks, mutta tää yhdellä tarpeeksi pitkällä pyöröllä neulominen olikin alkuhankaluuksien jälkeen helppoa ja mukavaa. Seuraavaks vois treenata vasenkätisesti neulomisen ja virkkaamisen taasen. Oppilaissa on useampikin vasuri ja tarvii osata kumminkin päin nuo jutut. Onneks mun aivolohkot tuntuu olevan keskellä päätä tuossa asiassa.

4 kommenttia:

JennyF kirjoitti...

Nätit lapaset! Pitäiskös munkin ottaa tuo sama Raita laatikosta käsittelyyn...;-)

Annika kirjoitti...

Todella kauniit lapaset!

Karoliina kirjoitti...

Tosi mielenkiintoinen tekniikka. Täytyy kokeilla joskus. Tuossa pitää olla kyllä Addit. Novitan puikot eivät moista vääntelyä taida kestää.

Mielitty kirjoitti...

Kiva toi "nurin-raita". Pitänee itsellekin ruveta lapasia tekemään...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...