torstaina, marraskuuta 03, 2005

"Kaappaus ja kiristys"

Tänään me virkattiin mun eppujen kanssa. Aloitussilmukan tekemiseen meni vartti. Tosin siinä ajassa puolet sai sen tehtyä ja puolet ei. No alku hyvä kuitenkin.
Seuraavaan vaiheeseen meni hetki jos toinenkin, kunnes oli välitunti. Välitunnin jälkeen osa sujautteli menemään kuin vettä vaan ja osalla oli se aloitussilmukka taas kadonnut.

"Opeeee, täällä on solmu"
"Opeeee, se katos"
"Opeeee, tää purkaantu"
"Opeeee, tää on tyhmää"
"Opeeee, kato miten pitkä"
"Opeeee, tää lanka on huonoa, menee solmuun"
"Opeeee, kato miten hieno rusetti"
"Opeeee, auta nyt!"
"Opeeee, miks tätä pitää tehdä"
"Opeeee, kato mä pääsen tän läpi"
"Opeeee, mun lanka katkes"
...

Vaan yks itki ja vaan yks heitteli tavarat pitkin seiniä. Tuntien loputtua kaikki olivat saaneet aikaiseksi kasan solmuja, aloitussilmukan, lankamyttyjä ja ainakin viisi senttiä virkkausta (useammankin, mutta kun ne purkaantuivat..) Kotiläksynä on etusormen verran virkattavaa kotosalla. Vanhemmilla on tänään kiva ilta tiedossa.

5 kommenttia:

TiinaV kirjoitti...

Tulipa ei niin kovin vanhoja muistoja mieleen; miun yks-kakkoset esy-pojat istuivat hiljaa virkkaamassa ja eikös juuri silloin pitänyt jonkun koulutuslautakunnan jäsenen tulla yllättäen tutustumaan luokkaan. Tuli silloin mieleen, että ajatteliko mihin pienryhmää tarvitaan, kun noin rauhallisia poikia ovat... ;D Ne ihan oikeasti rakasti sitä hommaa, sai näprätä jotakin ja varsinkin kun oli open kotoa tuomia värikkäitä lankoja!

tikru kirjoitti...

Meillä kans nuo innostu kyllä mukavasti, mutta tuntu aluks et iiiiso kivi pitää työntää käyntiin.. Jännää mitä tapahtuu kun otetaan koukut kehiin. Paras virkkaaja muuten oli luokan villein ja vilkkain poika..tai no yks niistä viidestä vilkkaasta ja villistä..

Mielitty kirjoitti...

Tuollaistahan se on.;) Tsemppiä!

Tuazophia kirjoitti...

Ei kukaan fuskannut ja virkannut sormin? Mä tein sitä aina, vaikka rakastin kyllä ketjusilmukoidenkin virkkausta kunhan opin sen ensin. Mitä teette pötköistä? Me päällystettiin sillä henkari ja luokan parhaan virkkaamalla pötköllä olisi varmaan voinut päällystää niitä kymmenen. Virkattiinkohan me vähän liikaa? No, ei vaan, oikeasti tuo luokan paras virkkasi sitä kotonakin ja välitunneilla. Tulikohan hänestä käsityöihminen aikuisena? En edes muista kuka se luokasta oli, vaan pelkästään sen jättimäisen villalankaketjusilmukkapallon! :D

tikru kirjoitti...

Siis me virkattiin vasta sormin. Koukut mä näytin, mutta ne ois ollu tohon härdelliin vielä liikaa. Tänään E H K Ä otetaan koukut.

Pötköistä tehdään yks luokan yhteinen projekti. Käytetään käytännössä pinnan koristeluun

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...