perjantaina, marraskuuta 04, 2005

"Selkä edellä ja lanka leuan alle.."

Tänään koukutettiin jo. Eli siis virkattiin koukun kera. Oli vielä vähän hankalampaa, mutta muutama silmukka melkein kaikilta saatiin aikaiseksi. Joutu kyllä opettaan ihan henkilökohtaisesti jokaiselle. Siirryttiin siis varsin sujuvasti matematiikasta sormivirkkauksen kautta ketjuvirkkaukseen. Parhaimmillaan kaikkea kolmea tapahtui yhtä aikaa luokassa. Mukavaa oli kaiken hikoilun jälkeen kuulla innostuneita höpöttelyitä siitä, miten joku äiti oli jo luvannut ostaa oman virkkuukoukun ja miten joku suunnitteli virkkaavansa koko viikonlopun. Lykkäsin lankakerät muksuille matkaan ja toivottelin hyvää viikonloppua.

Oma hihatin on nyt kasassa ja siinä on reunajoustin tulossa. Jospa saisin viikonloppuna jotain aikaiseksi, eli kuvan siitä tänne. Se tuntuu hieman naftille, mut pitää testaa kastelun jälkeen.

Kävin ostamassa tänään hahtuvalankaa. Suunnitelen lahjusjuttuja. Etsin mustaa, ei ollu, oli vaan hyvin tummaa ruskeeta. Saa nyt kelvata.

Uusi Moda on herättänyt monenlaisia tuntemuksia blogistaniassa. Ostin sen pari päivää sitten ja oon selaillu sitä rauhassa nyt muutamaan kertaan. Mä pidän yleisilmeestä. Yhtään "juuri tämän tahdon tehdä" -mallia ei tullu eteen, mutta useissa malleissa oli hauskoja ideoita, joita voi soveltaa omiinsa.
Mä muuten pidin niistä mekko-ompeluksistakin, vaikka kieltämättä osa niistä näytti taas mallitetuilta silleen, et seinästä revitään jne. Mut muutama oli malliltaan mulle aika sopiva.

2 kommenttia:

TiinaV kirjoitti...

Kuulostaa siltä, että olet tainnut saada käsityökärpäsen tartutettua! ;P

tikru kirjoitti...

Toivottavasti jotain. Välilä tuntu sille, et muutama oli valmis tökkimään sen koukun jonnekin ihan minne ei ehkä kuvittelis..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...