lauantaina, marraskuuta 26, 2005

Olisin.

Tuntuu, että joulu-syyskiireet kera lumisateen on vallannu koko blogistanian. Kaikkialla on varsin hiljaista. Neule-ja käsityöblogeissa päivityksiä on harvakseltaan ja kommenttiosastot vielä hiljaisempia . Aaa.. Missä kaikki on?

Mun vapaa-aamujen kahvihetket kärsii kovasti, kun ei voi kahlata blogeja läpi ja tutkia et mitä kivaa ihmiset on väsäilly. Ei jaksa lehtiäkään aina selata.

Vai kuvittelenko mä vaan? Vai onko ihmisillä Elämä? Siis se sellanen, joka menee blogipäivityksien edelle?
Häh!

Käsityörintamalta:
- olisin laittanut mun oppilaiden töitä esille tänne, mutta kun blue tooth ei just suostu toimiin, enkä jaksa tapella nyt sen kanssa.
- olisin neulonut lenkkipipoa, mutta kädet on keitettyä makaroonia pumpin jälkeen
- olisin neulonut Juniorin paitaa, mutta lanka loppu eilen. Nyt helmaa on 33 cm
- olisin purkanu hihattimen kokonaan Juniorin paitaa varten, mutta tuli hämärää, eikä mustasta neuleesta löydä päättelyjä. Valoja EI voi laittaa päälle.
- olisin laittanu kuvia tähänkin, mutta olisin-jutuista ei voi kuvia laitella..
- olisin..

Hmm.. taidan mennä tekee toisen laten ja kömpiä sohvalle.

P.S. Lumienkuli on tehtävä. Must.

4 kommenttia:

KatjaL kirjoitti...

Juu, hiljaista on ollut. Nyt kun sairastaa, eikä jaksa muuta kuin notkua tässä koneella, niin tietenkään missään ei tapahdu mitään. Höh!

Susanna kirjoitti...

hiljaista on joo. Tätähän minäkin pohdin joku aika sitten, että onko joillain OIKEASTI jotain muutakin tekemistä ku notkua täällä :D

laurakoo kirjoitti...

Ai mikä elämä? Ei mulla ainakaan mitään oo :) Lukaisin postauksesi eka kerran jo koht' iltapäivällä ja äsken, kun tultiin armaan kanssa videovuokraamosta, heittäydyin impulsiivisesti hankeen raajojani heilutellen. Vähän sitä ihmetytti, kun mun piti kans päästä tekemään lumienkeliä.

tikru kirjoitti...

:)
Loistavaa.
Mä kunnostaudun lumienkulissa huomenna. Ekan tein jo ihan ekojen lumien aikaan lähes nurtsille.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...