lauantaina, joulukuuta 17, 2005

Havaintoja

Yhdet lahjuslapaset on valmiina ja niihin sopiva pipo on syntymässä. Maastokirjava pop -paita saa uuden muodon asusteina. Loput heitän roskiin. On nimittäin niin karmeeta lankaa. Kuvia huomenna kun on valoa.

Mielenkiintoisia havaintoja päivän aikana:
- Toiset vetää kalsarikännejä.. Mä kalsarineulon. Pitikset jalassa on mukava olla, katseenkestävät ne tosin ei ole. Ja ei, en ole absolutisti.
- Villapaita on hankala neuloessa. Sukkapuikot pyrkii hihoihin.
- Bodypumpin jälkeen käsien käyttö tarkkuutta vaativaan toimintaan on hankalaa. Keitetty makaroni kun ei kovin jämäkkää ole.
- Suuri osa viime aikoina pestyistä vaatteista on omituisesti nukkaisia. Oiskohan koneeseen heitetyillä huovutuksilla aina osuutta asiaan. Pesen siis huovutukset muun pyykin seassa, toki vähän valkkaan, just ton nukkaamisen takia.
- Mummi taitaa saada jotain muuta kuin Mysteryn joululahjaks.

Edit
Lisähavainto: Neulon lapasista vasemman aina ensiksi.

5 kommenttia:

derea kirjoitti...

Noi otukset on tosi söpöjä!

HeliP kirjoitti...

Mä kans kalsarineulon. Ja -kokkaan, -siivoan ja oikeastaan kalsarimitävaan. Pitkikset on pehmoiset ja just sopivan lämpöiset/vilpoiset. Katseenkestävyys on tosiaan heikkoa, mutta tasapuolisuuden nimissä kalsaroidaan koko perhe. :-)

Ja ehkä illalla sitten kalsarikännätäänkin, tarkoitus olisi vähän glögiä ja juustoja maistella miehen kanssa lasten nukahdettua...

derea kirjoitti...

Mä neulon aina oikean lapasen ensin :D

Mielitty kirjoitti...

Mä neulon aina oikean lapasen ensiksi.;)

AnneM kirjoitti...

minä myös teen vasemman ensin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...