perjantaina, joulukuuta 16, 2005

Söpöläiset otukset

Ne kävi koneessa kera mun kissapipon. Kissapiposta tuli istuvampi ja koristeet on nyt kunnolla kiinni. Otukset huovuttu ihan älyttömän hyvin. Kiinteillä silmukoilla, yksinkertaisesta hahtuvasta nelosen koukulla. Sisälle työnsin ennen sulkemista hahtuvaa. Noista voi väsätä vaikka avaimenperiä tai sit ne on vaan söpöläisiä. Tipuja ja muita otuksia vois testailla kans. Tuosta harmaasta sais hianon norsun.


Värjäyksestä

Moni on kokeillut etikka + karamelliväri -värjäystä. Onko siitä ohjetta jossain? Vai toimiikse "heitä kaikki sekaisin" -tyylillä? Entä onko joku värjännyt isoveljeä? Ois yks villapaita, jonka voisi värjäillä ja toki kiva ois kokeilla muutakin.

4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Koolaidilla värjäämisestä kerrotaan täällä, suomalaisia ohjeita en ole nähnyt, mitä nyt muissa blogeissa.
http://www.knitty.com/ISSUEfall02/FEATdyedwool.html

Hieno pupu.

AnneM kirjoitti...

söpöjä!

zeska kirjoitti...

Mä kokeilin isoveljeä, liotin yön yli 1:4 suhteisessa etikkaliemessä, josta sitten tein väriliemen... Ainoa ongelma tossa isoveljessä on että se niin paksuna lankana imas kaiken värin jo kun olin saanut puol vyyhtiä dipattua, siinä pitää olla tosi iso kattila... varmaan jotain oikeita värejä vois kokeilla enemmmin, voi tulla kalliiks villapaidan verran.

Ja tasastahan jälkeä noin karkkiväreillä ei kovin helposti saa.

tikru kirjoitti...

Kiitos vastauksista.

KoolAideista mäki oon lueskellu, mut ne on jenkkilän tavaraa ja vähän turhan hankalaa.

Voi olla et kallistun dyloneitten puoleen. Niillä pesukoneväreillä oon saanu aina hyvää jälkeä aikaan. Tosin tietty vannomatta paras.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...