perjantaina, joulukuuta 02, 2005

Mutku

Sain tauolla olleen kaulahuvin valmiiks. Mutkuun lankana käytin Ainoa oranssina ja punaisena. Oranssia kului ihan vähän vajaa kerä, punaista reilu kerä. Hapsut on kieputettu tyhjentyneen suklaakaurakeksilaatikon ympärille lyhyemmän ympäryksen kautta ja niitä on neljä lankaa kahdeksassa hapsussa päädyssään. (huomaa äärettömän tarkat mitat). Puikkona 7 mm pyörö, neuleena aina oikein. Pituutta huiville tuli 2,6 m ilman hapsuja ja silmukoita oli 300. Pituutta tuli siis 60 cm enemmän kuin olin laskelmoinut vyötteen tiheyksien perusteella, mutta toisaalta ohjeellinen puikkokoko on 6 mm ja mun käsiala on hieman löysää. Ei haittaa yhtään. Tuli itsas just sellanen et varmaan tulee pidettyä.

Etsi kuvasta -tehtävä:
Aivotonta neulomista? Ekskyysmii.. Miten mä sain tohon aivottomaan neuleeseen, jossa siis piti vaan ainaoikeaa vääntää, kaksi kerrosta värillään, virheen... huomasin vasta tuossa hapsuja kiinnittäessä.

1 kommentti:

Minna kirjoitti...

Hyvä tuo kommenttisi edellisessä postauksessa. Laulan omille pikkuoppilailleni "oonnii täällä vaihtelee..." Ja isäni jo opetti, että tasan ei käy onnen lahjat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...