torstaina, joulukuuta 01, 2005

Villi veikkaus

Tästä nousee vielä myrsky.. tai sitten neulebloggaajat on pehmeämpää ja suvaitsevampaa kansaa kuin oletankaan.
Kudinpuikon kommenttiosastolla joku anonyymi olikin kommentoinut jo äänestystä ja sen mahdollisesti aiheuttamaa mielipahaa.

Joku toinen voidaan arvostaa korkeammalle kuin toinen. Iiik. Joku toinen voi saada kiitosta hyvästä työstä. Iiik. Joku toinen voi saada palkinnon. Iiiik. (huom. kaikki voi voittaa arvonnassa jos käy äänestämässä) Joku muu mutta en minä..

- Tää on ihan tyhmää.
- Mä en ala jos en saa kans
- Mä H A L U U N!! (pari polkaisua jalalla lattiaan)
- Tää on epistä, jos toi saa ja mä en

(suoria lainauksia omasta ekaluokastani)

Kopion tähän suoraan kommenttini tuolta Kudinpuikon kommenttiosastolta(en jaksa kirjailla uudelleen).

Kävi mielessä tuo anon lausuma jajatus myöskin tästä kilpailuttamisesta ja sen mahdollisista mielipahaseurauksista. Mietin myös onko neuleblogeilla se kuuluisa sisäpiiri, mikä muualla blogistaniassa on tai ainakin on puhuttanut :).. Jaa-a.. Tottakai tästä voi saada vaikka minkä koitoksen aikaan ja miten vakavamielisen kisan, jos haluaa.

Toisaalta meistä jokainen lienee aikuinen ihminen(ainakin fyysisesti..ehkä), ja tottunut pettymyksiin.. jos ei ole vielä tähän mennessä moisia kovia kolauksia vastaanottanut niin nyt on korkea aika treenata tässä Vakavamielisessa Neuleblogistanian Valta-Paremmuus-Ihanuus-Sisäpiiritaistelussa.

Mun ekaluokkalaiset totuttelee siihen tosiasiaan, että aina ei voi olla paras kaikessa...ja silti voi olla kivaa.

Onko se multa pois, jos joku toinen saa ansaittua kiitosta hyvästä työstä?

4 kommenttia:

amelie kirjoitti...

Eipä kyllä mulla tullut mieleen, että joku voisi tuommosesta äänestyksestä pahastua. Ei neuleblogeilua tartte ottaa vakavasti. :)

Ja mitä tulee sisäpiireihin, niin eikö se ole vaan luonnollista, että ihmiset ystävystyvät ja muut tuntevat olevansa ulkopuolisia, kun toisilla juttu luistaa. Ja neuleblogeja on sen verran paljon, että luulis jokaiselle löytyvän oma sisäpiiri mikäli semmosen tahtoo.

pirre kirjoitti...

musta ainakin on hieno juttu, että joku viitsiijaksaahaluaa järjestää jotain mukavaa ja erilaista. toiset tykkää äidistä ja toiset tyttärestä, eikä aina voi voittaa (ei olla edes ensimmäinen), mutta olkaamme iloisia, että edes joku meistä saa lisää lankaa, vaikkei itsellä kävisikään tuuri ja unohdetaan hetkiseksi se perisuomalainen synti, eli kateus. mielestäni oli tosi vaikea kaikkien hienojen blogien joukosta valita ne, ketä äänestää. samalla ymmärrän myös, että vaikka olisikin jokaiselle blogille ollut oma paikkansa palkintosijoilla, ei taatusti olisi löytynyt palkintosponssaajia niin monille..

Heiduli kirjoitti...

Miunkin mielestä toi kisa on tosi kiva. Siis täähän on vähän kun arpajaiset tai hedelmäpeli, takuulla yhtä sattumanvaraista kelle nalli napsahtaa. Kaikkihan me ollaan erilaisia ja varmasti äänet tulee jakautumaan useille eri blogeille (jotka kaikki on äänensä ansainneet). Eikä arpajaisissakaan mennä järjestäjää teloittamaan, jos ei voiteta, eihän?

Ziina kirjoitti...

heiduli:toivottavasti ei...eikähän neulebloggaajat kuulu kaikki samaan yhteen piiriin ja tosiaan jos pipo kiristää niin lisää silmukoita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...