tiistaina, tammikuuta 17, 2006

Minäkö omituinen?

Mielitty heitti meemillä. Ja Sannikin ennättä tuolla edellisen postauksen kommenteissa.

Ooooooon paljon outoja tapoja ja itsas puolisko tietäs ne varmaan paremmin ku itte. Mut nyt omppu kädessä ekana tulee mieleen

1. Hedelmien syöminen ja kuoriminen. Omena syödään ensin keskeltä ympäri ja sitten vasta päihin jäävät osat. Mandariinit ja satsumat kuoritaan tähdeksi. Kuori pitää ehdottomasti jäädä kokonaiseksi. Appelsiini kuoritaan niin, että veitsellä leikataan varovasti pää auki ja otetaan kalotti irti, sitten jäävä kuoren osa leikataan neljään - kahdeksaan osaan koosta riippuen ja kuoritaan. Kiwi halki ja lusikalla puoliskot. :)

2. Toinen syömiseen liittyvä omituisuus (ainakin puoliskon mielestä) on tämä sotku; rahkaa, raejuustoa, jugurttia kippoon (suhteet on tarkat), sopivasti sekaisin ja mausteeksi hedelmiä tai marjoja.

3. Pukeutuminen. Ei koskaan töihin kahtena päivänä peräkkäin samaa vaatekertaa. Paita tai housut vaihtoon. Aina. Elää ilmeisesti takaraivossa karu jajatus omista vanhoista maikoista, joista osa eli jopa vuoden kahdella paidalla, ensin puoli vuotta toisella ja jouluna vaihto. Pukeutumisessa pitää aina olla joku juju. Yleensä se on vyö, sukat, koru, paidan kuvio tjv.

4. Värit tekstiileissä ja niiden järjestyksessä: Lakanat on tummia; tummansinisiä, viininpunaisia tai mustia. Pyyhkeet myös, niissä voi tosin olla valkeita ja oliivinvihreitä. Vaatekaapissa paidat yms. väreittäin pinottuna.

5. Lattia.
Elän lattialla. Nykyään olen opetellut myös sohvan käyttöä, mutta pitkään esim päikkärit saatoin unia lattialla maton päällä kippurassa. Kirjoitan, piirrän, leikkaan kankaita, suunnittelen, säädän.. syönkin usein, luen lehdet jne lattialla. Olohuoneen valkea paksu matto on loistava tähän.

Haastan 100% PURA LANAn Marin sekä Derean

1 kommentti:

derea kirjoitti...

jee :) ärsyttävää, kun nyt olen parin päivän ajan nähnyt sivuillasi uusimpana aina sen sateenkaarilapaset postin. Mietin, että mites tää nyt noin haamuttaa. No nyt keksin kokeilla päivittää ja ilmestyikin monta lukematonta postausta :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...