tiistaina, tammikuuta 17, 2006

Samaa rataa?

Puuh.. nämä ainakin miellyttivät silmää kovastikin Phildarin katalogien pikaselauksella. Tilaamistakin harkitsin jo, saa nähdä :). Jos äkkiseltään katsoo tuota keräilyerää niin mun silmää taitaa miellyttää aika pitkälle samantyyppiset neuleet. Rajoittunut.

Itsas nyt kun pohtii, niin monessa blogissa on mainittu siitä, että Esim. Novita toistaa samoja mallejaan vain pienin muutoksin. Noo, huomaahan sen jo itsestään, että jos ei aktiivisesti selaile, etsi, tutki, katsele, maistele, haistele, niin jämähtää omiin vanhoihin kaavoihinsa. Siks tää blogimaailma on ainakin mulle tosi hyvä omien ideoiden rikastuttaja ja monipuolistaja. Ehkäpä jopa niiden ammattineulesuunnittelijoiden olisi hyvä viettää aikaa enemmänkin täällä ja tutkia mitä maailmaan mahtuu. Voisi heittää ne silmälaput silmiltä ja revitellä vähän.. tyylillä. Enkä tarkoita nyt mitään ihmeellisyyksiä, vaan erilaisuutta, herkkyyttä tilanteisiin, muotiin, pois siitä laatikkomallista, huonoista saumoista ja hihojen istuvuuksista. Yksinkertainen on kaunista, mutta yksinkertaisuuttakin on monenlaista.

Vaikka tietyt asiat mun silmää miellyttääkin, niin en varmaankaan edes katselisi noita erilaisia neulepintoja, erityyppisiä lankoja, palmikoita ja vinkeitä ratkaisuja kasata neuleita. Pitsineuleeseen hurahtaminen on ihan blogien syytä, kuten myös mohairlankoihin.

Mun Phildarin suosikki on tämä

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo turkoosivihreä neule on iiiihana! Mistähän noita lankoja saisi (mitä ne ovat?)?

Marsvin

mippe kirjoitti...

Tuo alimmainen paita on sama, jota itsekin kuolasin. Aivan ihania siis ! :o Miksi ei saada suomeksi yhtä samalla yksinkertaisia mutta erikoisia. Nojaa, kai voisi itse joskus koettaa soveltaa ;)

tikru kirjoitti...

Tuolta Phildarin sivuilta niitä lankojakin saa, mikäli käsitin nopeasti selaillen oikein.. Siellä on malli ja siihen langat tarjolla samalla kertaa.

Alimmaisen paidan oon muuten nähny jossain blogissa sellaisena "tämän tahtoo paitana" en vaan nyt muista missä. Mähaluanmyöstuollaisen.

Soile kirjoitti...

Oletko koskaan tilannut noita ohjekirjoja? Yritin kirjautua palveluun ja kun ranskantaito on vähän parlevufransee-tasoa niin alkoi heikottaa. Mitähän ne mahtaa ottaa postituskuluja? Katalogin hinnat ovat muuten ihan ookoo, jos vertaa suomalaisiin neulelehtiin.

tikru kirjoitti...

Yritin tilata ja mulla heitti vitosen postimaksua katalogien hinnan lisäksi. En kyllä ole varma lähtikö tilaus, koska en saanut tilaisvahvistusta. Mut pitää tsekkailla.

Soile kirjoitti...

näköjän parlevufansee riitti ja sain tilauksen tehtyä, postitusmaksua oli 3 euroa, tosin tilasin vain yhden pumaskan eli yhteensä 8 euroa. sähköpostiin tuli kuittaus ja kaikkea, mutta vähän jäi epäselväksi milloin se lehdykkä postilootaan kolahtaa. Sitten JOS se joskus rantautuu alkaa itku ja hammasten kiristys jos/kun haluaa jonkun mallin tehdä ja ohjeet on...no, sävelletään :)

tikru kirjoitti...

hmmmm... maksoitko sen jo samalla tilatessa? Nimittäin multa sei kysyny visan numeroa ja siks mä epäilen tuota tilauksen lähtöä.

mari kirjoitti...

Mä olen useaan otteeseen jo tilaillut noi Phildarin lehtiä ja
1. aina on kysytty se VISA numero ja heti on tullut e-maililla vahvistus.
2. lehdet ovat tullet yleensä todella nopeasti perille (2 arkipäivää). kerran oli jotain häikkää ja ne kesti noin pari viikkoa. mutta sain lohdutuksesksi vielä yhden ilmaisen lehden. lehtien mukana tulee aina 5 Euron alennuskuponki phildarin lankoihin, en tiedä voiko sitä käyttää niiden nettikaupassa.

Phildarin lankoja myydään myös ainakin täällä (ei omaa kokemusta):
http://www.breiweb.nl/
http://users.pandora.be/phildar/

tikru kirjoitti...

Kiitti. Joutuuehkäenstilistäantautuu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...