lauantaina, tammikuuta 28, 2006

Prosessineulomista

Hihat on kasassa, helmaa syntyy pikkuhiljaa. Tosin tää tuntuu olevan varsin vauhtineulomista; ilta ja hiha.. Toisaalta jos lasketaan purkamiset ja kokeilut niin aikaa onkin sit menny enemmän ja vähemmän. Aika prosessoimista jatkuvasti ja hassua et kärsivällisyys riittää vieläkin. Pohdin nimittäin yhä noita hihoja ja niiden raitoja. Nyt nuo nurjat ja oikeat on hallussa, mut sit taas tuolla keskellä hihaa on pari raitaa, jotka tahtoisin muuttaa. Noooo saa nähdä, kunhan kasaan tuon helman ensin.

Ostin viikolla elämäni ensimmäisen bambupuikon, pyörösellaisen. Voi ihanuus miten kevyelle ja helpolle tuntu neulominen. Miellyttävä kokemus ja varmaan tulevaisuuden puikko-ostokset suuntautuukin tuohon suuntaan. Tosin täällä, jos tarve iskee, niin markettikamaa saa helpoiten.. Törmäsin myös Addeihin samassa kaupassa, josta ostin tuon bambuni. Myynnissä oli tasan yhtä kokoa 10mm pyörö, joten en ostanut, mutta nyt oon nähny Ne livenä :).

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sulla näyttää olevan kunnioitettava määrä kärsivällisyyttä. Kyllähän minäkin joskus puran ja teen uudelleen, mutta että noin monta kertaa!! Hyvältä näyttää nyt kuitenkin.

Irja

tikru kirjoitti...

Kärsivällisyys on kasvanut tiettyjen asioiden takia ja tässä sitä on hyvä kasvattaa entisestään. Molen kuitekin useimmiten kaikki-mulle-heti-nyt -tapaus, joten tää tekee ihan hyvää ja kieltämättä ihmetyttää itteenikin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...