perjantaina, tammikuuta 13, 2006

Sateenkaarilapaset

Jättiraitaa kerän molemmista päistä joka toinen silmukka toisella ja joka toinen toisella. Lähes onnistunut tekele tuo toinen, toisessa vihreää tuli pari kerrosta enemmän tuohon keskelle, mutta ei haittaa menoa, muuten värit pysy hienosti erillään.

Puikot 4 mm. Silmukoita ranteessa 40, kiilan jälkeen 42. Peukalossa 18. Aikas napakat, mut paksut ja tuntuu hyvälle kädessä.

Vielä tuota lankaa on iso kerä jäljellä. Eeeeen taida tehdä siitä muuta kokonaista, johonkin sekaan voi lykkiä, mut jääköön sukkiin ja lapasiin mun Jättiraita-kokeilu ainakin näillä väreillä.

Uusi Novita on saanut varsin ryöpyn niskaan ainakin parissa lukemassani blogissa. Mielenkiintoista päästä selaan. Pohdin sitten ostanko vai enkö.

6 kommenttia:

Ziina kirjoitti...

kiva lapasidea, koskahan novitan sivuille ilmestyy samanlaisia, ja nehän ovat sitten ihan itse keksineet sen. Tämän voi tosin välttää jos lähettäisi ohjeen novitan klubilaisten omat ohjeet osioon.

tikru kirjoitti...

:)
En oo ko. klubin jäsen, joten ei voi lähettää..

Katja kirjoitti...

Nuo lapaset ovat todella kivat - pitäisikö sittenkin harkita sen jättiraidan ostamista...

mursuliina kirjoitti...

hienot!

KatjaL kirjoitti...

Äsken pääsin vihdoin hiplailemaan niitä uusia lankoja ja se jättiraita ei innostanut ollenkaan, mutta nyt taisin tulla toisiin aatoksiin, sillä tuolla tavalla värit ovat aika ihanat!

Annika kirjoitti...

Tosi kauniit lapaset!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...