maanantaina, tammikuuta 30, 2006

Teurastusyritys?

Puikolla ei yritetty pistää mua vaan sillä on tuo raglansauma, johon tulee napit, kiinni. Siniraita on nyt kauluksessa, joka menee, yllärispylläris, uusiks. Kaula-aukko ja joustin on liian kapoiset ja pienet. Phildarissa ne kuitenkin on varsin näyttävät, joten es yritystä sinnepäin. Toisaalta tuo näyttää naurettavalle, jos yläosaa ei painota mikää. Pallo? Siis yhä ilman muokkausta ja joustimet vetää kasaan vielä liikaa, keskellä kroppaa on nurjaa ja oikeaa paksuina kerroksina niin pallohan siitä tulee. Se kuuluisa vyötärö on jossain kadoksissa (ehkä muunkin kuin paidan alla).

Paita on muuten langanpäiden päättelijän unelma. Men ole sellainen.

4 kommenttia:

Ziina kirjoitti...

onko sulla se lehti mistä malli on? minulta pitäisi löytyä jos tarvitset apua.

tikru kirjoitti...

Se on ehkä myöhästä nyt :)
Ei ole lehteä, tein tuon nettikatalogin kuvan mukaan..tai siis inspiroimana.
Toisaalta sitä kauluksen kaitaletta mietin, siis mikä on tehty nappilistana tuossa raglanissa, et miten päin se on neulottu?

Ziina kirjoitti...

jos oikein kysymyksen ymmärsin niin poikittain ja kaulushan jatketaan pystysuunnassa kaula-aukosta.lehdessäkään kuva ei ole mikään superterävä ja ranskaa en osaa ollenkaan.

tikru kirjoitti...

Ymmärsit, tai sit mä tulkitsen vastauksen haluamallani tavalla :). Kaulus on tulossa suoraan ns. normi poolona, mut vähän isompana, auki sivulta. Mietin vaan et missä vaiheessa tekaisen tuon nappilistan ja viimeiseksihän se jää.
Kiitos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...