keskiviikkona, tammikuuta 11, 2006

Villasilkkipipo

Lankana Pirtin kehräämön karstattu villasilkki, meleerattu harmaa. Puikko 4 mm. Silmukoita 88, 2 o 2n neuletta, joka 2. oikein-parissa palmikkokierto joka 3. kerros. Suoraa putkea, kunnes sopivan pituinen (meni korville ja vastakkaiset reunat yletti päälaelta yhteen). Päättely nurjalle puolelle kolmella puikolla, eli neuloin vastakkaiset reunat yhteen samalla kun päättelin. Mietin tupsuja tai solmuja tuonne "korvien" päihin.. saa nähdä.

Kivamukavahauska. Eli siis tulee pidettyä, oli jo testissä kauppareissulla. Tuntuu hyvälle tuo silkkisyys, ei kutita. Lankaa jäi aika paljon, mutta ei kuitenkaan niin et sais lapaset siitä.. jos tekis lapasiin varret tuosta ja lapasosan muusta *pohdintaa*

Kestoväsy päällä duunin jälkeen, joten tuntuu ettei mitään fiksua tapahdu. Missään asiassa.

5 kommenttia:

Liinu kirjoitti...

Yksinkertaisen sievä.

Sanni kirjoitti...

Minäkin tykkään. Luomun ja mukavan näköinen pipo. Kauniskin vielä.

tikru kirjoitti...

Kiitos :)
Yksinkertainen kuten kantajansakin. Nyt vähän vähemmän sisältöä tuossa pipossa.. kävin parturissa. Kuulema voisin harkita, josko myisin hiuksiani, niitä on niin paljon...ja ne oli vasta niskapituudessa polkkana, joka nyt lyhennettiin pörröksi takaa.

mursuliina kirjoitti...

tuliko noista "korvista" itsestään tuollaset? vai miten ne teit? siis vaan suorakaide... mulla on aina tullut isommat korvat ja noi pienet näyttää paljon kivammilta :)

tikru kirjoitti...

Päättelin kolmen puikon päättelyn nurjalle puolelle. Eli neuloin ensin oikea puoli päällä ja pyöräytin sitten lopuksi nurjan puolen päälle ja sillä noista korvista tuolee tuollaiset, varsinkin kun neule on joustinta, mikä vetää korvia vielä vähän kasaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...