tiistaina, tammikuuta 03, 2006

What the h..l???

Blogilistalta uutuuksista löytynyt
You Knit What??

Suuuuuuri ylläri, että ko. blogi on suomalaista alkuperää ainakin jollain tapaa. Olin nimittäin siinä vakaassa uskossa, että sen luojat ovat jenkkilästä. Kukasitäkirjoittaa? :)

Nautinnollista kuittailua joskus jopa pyhältäkin tuntuvaa neule-käsityö -maailmaa kohtaan, missä kaikkea käsintehtyä pitää (mukamas) arvostaa ja pitää hienona, näyttää se miltä tahansa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Välttämättä YKW:tä ei ole suomalaiselle blogilistalle ilmottanut kumpikaan alkuperäisistä kirjoittajista, vaan sen on voinut tehdä kuka vaan. Minä veikkaan, että joku suomalainen lukija, joka käyttää blogilistan suosikkeja seuratakseen lemppariblogejaan, on ilmoittanut tuon ulkolaisen blogin listalle, jotta saa näpsäkästi tiedon päivityksistä.

Tämä on vain veikkaus. Minä tykkään muutenkin salaliittoteorioista.

t. puikkoilija

tikru kirjoitti...

Aaah.. totta, enpä tullut ajatelleeksi. Hiano salaliittoteoria. Mä vaan oon kuvitellu et toi blogilista on kotimaisille blogeille, ei yleismaailmallisille ja et jokainen ilmoittaa itse omansa, jos ne haluaa listalle. Mutta toki, toimiihan tuo noinkin.

Anonyymi kirjoitti...

Noinhan sen pitäisi mennä. Blogilistan säännöissä sanotaan, että blogin tulisi liittyä jotenkin Suomeen "se on suomenkielinen tai suomalaisen pitämä, tai siinä käsitellään suomalaisia asioita".

Lennän mielelläni pyrstölleni, jos YKW:n kirjoittajilta paljastuu jonkinlaiset suomijuuret. Epäilen vahvasti, mutta olen mielelläni väärässä.

t. puikkoilija

tikru kirjoitti...

No pitänee toivoa, että jos jompikumpi noista kirjailijoista sattuu eksymään tänne ja lukemaan tämän keskustelun, niin kertoopi meille asian oikean laidan.

Tai sitten se, joka sen listalle on ilmoittanut..

No ei kaada maailma ja onpahan seurannassa...mutta yllättävä löytö se oli.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...