perjantaina, helmikuuta 10, 2006

Huopuu juu

Repesin aivan totaalisesti kun kaivelin huovutuksia pesukoneesta. Laitoin syksyllä neulomani ompunvihreän Bibon myös koneeseen, koska se oli hiukan liian iso. En sitten ajatellut sen enempää, muuta kuin, että kai se kutistuu vähän, koska on villaa. Pirtin kehräämön villapellava todellakin sitten huopuu..Mitähän tuosta tekis?

Tove huopuu aivan ihanaksi pinnaksi. Pehmeää ja kaunista, tasaista.. siistiä..iiiiiihanaa. Molen saanu suht samanlaista pintaa yksinkertaisella hahtuvalla, mutta en koskaan paksummalla. Ompputumput siis huopu just täydellisiks yhdessä 40 pesussa. Mä tahdon tuota lisää, enemmän, kaikenvärisenä.. kaikkea.. Kävi itsas mielessä hameen tekeminen tuosta.

4 kommenttia:

ainaoikein kirjoitti...

Omista hieman-liikaa-huopuneista-kokeiluistani tulee aina tavalla tai toisella mukinlämmittimiä.
Viimeeksi päätin kokeilla mitä käy merinovillaiselle kaulahuivilleni. Patalappu tuli.

Maiju kirjoitti...

Minulla on myös Tovesta e r i t t ä i n positiiviset kokemukset. Novitan huopasella saa kovat, peltimäiset ja paksut lapaset. Tove on pehmeää ja ohutta, tiedän -ihanaa!

Susanna kirjoitti...

ihanaisia viheriäisiä kuvia täällä :D Laitoin muuten iltalehteen juttuvinkin neuleolympialaisista :D Jos aktivoitus vois laittaa muuallekin. Pitäskö Vihreästä vyyhdistä pyytää sponsorointia?

tikru kirjoitti...

Susanna
Vihreä on nyt in ihan selkeesti..

Toki niitä sponsseja saa kysyä, nuo mitkä tuolla olympiasivuilla on, tuli lähes vahingossa ;). Ilmoittele jos kysyt, et miten käy...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...