perjantaina, helmikuuta 10, 2006

Omppu-tovet valmiiks just viime hetkillä

tovet2Tunti aikaa ja Omppu-tovet on koneessa. Sain ne neulottua ja pääteltyä ja nyt on tunti aikaa verrytellä sormia, kasata safkaa ja rentouttaa pää kuudentoista päivän koitokseen.

Ompputumppujen ohje on Modasta 6/2005, lisäsin peukalokiilan ja muutin vähän vartta. Tiheyksiä en tarkastanut, mutta kokoa noilla riitti kiitettävästi ennen koneeseen menoa. Saa nähdä mikä on tulos.
Ilua apinoiden tahdon kukkaset tuohon sormien päälle, ne väsäilen ehkäpä vielä ennen...

Olympialaiset alkaa kohta..
Kiri odottaa ohjeineen, langat ja puikot valmiina. Pitää vielä siivota kaikki muu vähän kauemmas. Tosin pohdin, että voi olla, et mun hermo palaa tohon vielä jossain vaiheessa tässä kisan aikana, joten siks ehkä hyvä, et tuo raitaprojekti on lähellä. voi sitä neuloskella välissä. Käyhän ne urheilijaurheilijatkin palauttavilla lenkeillä jne.

Me saatiin tukijoukkojakin (tuplana) ihan palkintolahjoituksien kera. Hienoa huomata, että jotkut tahot tajuavat tämän nettinörttiyden mahtavan verkoston merkityksen. Kuitti, eikä edes viimeinen sellainen...;)

tovet

3 kommenttia:

ilu kirjoitti...

hahaa! Olen aloittanut kukkalapasbuumin! Eikä loppua näy!

tikru kirjoitti...

Juu, sun vika :D
Kukat on menossa just uunii..eikus koneeseen.. sit isken ne kiinni ja saa nähdä miltä näyttää. Oon ihan rakastunu tuohon Toveen..

Anonyymi kirjoitti...

Keep up the good work »

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...