torstaina, helmikuuta 02, 2006

Kirjahyllyyn lisää tilaa..

Tarvii siis.. Kiersin kaupungilla töitten jälkeen. Tarkoitus oli etsiä napit tuohon imitaatioon ja vetskari velipojan farkkuihin, sekä lankaa siihen Hourglassiin tai saman tyyppiseen neuleeseen ( juuei, mullakaan ei ole tiimalasivartaloa). Napit ja vetskari löyty langat ei. Ei vaan iskeny mikää eli ilmeisesti mielikuva on jotain (ei vielä kirkastunut) ja lankatarjonta jotain muuta.

Kipan kirjakaupan alehyllystä(! Suomalaisessa sama oli normaalihintaan yli 30€) löysin sen McTaguen "Neulo itse pehmeät lelut". Törmäsin myös "Kalevalaneuleet" -kirjaan (Ulvo & Rajamäki, 2001), joka oli ihan pakko saada, varsinkin kun hinta oli huimat 12,90. Upeita palmikoita ja kohokuvioita pohjautuen muinaiskoruihin ja perinnetekstiileihin. Tiheydetkin oli ;).

Juujuu, menossa ompelee nappeja ja laittaa imitaatiota kuvauskuntoon.

Ainii, tiedättehän miltä tuntuu, kun jonkun vaatteen väri ei kertakaikkiaan iske vaikka vaate muuten olis aivan täydellinen. Tästä syystä ihanuus jää käyttämättä vaikka kuin yrittäs totutella...Almost-Mariah on pesukoneessa..

1 kommentti:

Lankakomero kirjoitti...

Joo, kyllä väri on se tärkein vaatteessa, että tulee pidettyä. Minultakin sopimattoman väriset vaatteet jää käyttämättä, vaikka ois muuten miten hyvä malli jne.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...