maanantaina, helmikuuta 06, 2006

Lankakaupassa ja projekti aluillaan

Ilun vika et jouduin, huom! jouduin ostamaan Tovea tänään. Pakko saada testata.. Myös mun uusi aluspaita on kuvassa.

Jotain on syntymässä. Olen jo nyt aivan myyty. Pian, äkkiä, heti valmiiks..

Kuinka monella teistä on pikkareissa tasku. Mullapa on. Mä pidän varmaan Seppälän yksin pystyssä hullaantuessani aina hetkittäin "ants in my pants", "superman", " do not bite my ass" - tyylisiin alusvaatteisiin. (Parhaita on ne jotka loistaa pimeessä..)

8 kommenttia:

laurakoo kirjoitti...

Et oo ainoa, myös mun piksuvalikoima koostuu lähes pelkästään Seppälän huumoripökistä :)

Tove on ihanaa, mulla se vaan vaati noin miljuuna pyöritystä koneessa ennen kuin siit tuli sopivaa...

Katri kirjoitti...

Kivan näköisiä raitoja, mitä ikinä niistä sitten on syntymässäkään :)

Maija kirjoitti...

Vastavierailulla :o) Kauniita raitoja tulossa, ihana vihreän sävy sulla tuossa.

Soile kirjoitti...

Kiva huomata etten ole ainoa joka jotain aloitettuaan haluaa heti sen valmiiksi. Nyt! Äkkiä! Heti! Siinä ei paljoa paina pyykkikoneessa toista tuntia marinoituvat pestyt pyykit tai hellalla palava ruoka. Ja ennenkuin työ on edes puolessa välissä silmissä alkaa välkkyä jotain uutta neulehommaa..

Ziina kirjoitti...

sä et ole ainoa seppälän pöksyistä pitävä, mutta miksi m-koko loppuu aina kesken? mun suosikit on ankkapöksyt joiden hanurissa lukee shake it!

KatjaL kirjoitti...

Ihmettelin, että mitäs hirmuista täällä nyt on, kun lapsilukko esti tänne pääsyn...ennen on ihan normaalisti toiminut. Tais toi "ass" olla se hirmu tuhma sana;)

Janika kirjoitti...

Joo, yhdyn tähän Seppälän-teksti-alkkari-kerhoon! Mullakin on aina ja melkein vaan noita "private-keep out"-pöksyjä! Ne on niin hauskoja :)

Anonyymi kirjoitti...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it post-traumatic migraine imitrex Cyberskin vibrating strap on Online graduate degrees in psychology religion technology digital printing shirts Mykonos milfs Pct countries patents cowlist pregnant sex 98 z28 convertible http://www.brutal-blowjobs.info/nude-pics-of-pregnant-woman-getting-anal.html big tit preggos ergonomic office chair fucking preggo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...