tiistaina, helmikuuta 07, 2006

Puhki - Tired

Mä siis, sukat ehjät.
Työt haittaa harrastusta. 11 tunnin duunipäivän jälkeen tekee mieli kömpiä vaan sänkyy. Ei jaksa es neuloa. Ja opettajilla muka lyhyet työpäivät. Pah. Onneks vielä ainaki hetken es pitkät kesälomat.

morkoPäivän paras oli tää - Mörkötupsu. Taiteilija väänsi sitä hartaasti, jokaisen langan saaden vähintään kerran solmuun ja sotkuun. Totesin vaan et, ei haittaa, anna mennä vaan... (Sangen loistava työ pikku perfektionistille, jolle meinas tulla ongelma kun ei tarvinnu välittää). Taiteilija oli sitten varsin tyytyväinen tupsuunsa ja parturoi sitä vaan vähän ja nimes sen Mörkötupsuks.

I'm so tired that cannot even knit. Work distubs hobbies. This was the shiny moment today. My student made this pompon today and she was very happy about those longer yarns. She named it the bogey pompon.

6 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Toinen ope ottaa osaa ;) Ah, eikö olekin aina ihana kuulla tuo klassinen kommentti: pitkät lomat ja lyhyet päivät? Varsinkin jos on työpäivän jälkeen korjannut kokeita ja kuunnellut samalla puhelimessa jonkun vanhemman litaniaa?

Minna kirjoitti...

Tupsuhommissa on ollut minunkin luokkani. Teimme jojotupsut!

derea kirjoitti...

Ihana :D Nyt ei valivalita niin paljoa :) Mä täytin pienenä koko talon tollaislla tupsuhupsuilla ja piiiitkillä ketjusilmukkanauhoilla :)

Martsuli kirjoitti...

Hellyyttävää!!
Tein itse taannoin pari tupsua kissapipoon ja huomasin ettei se niin helppoa ja vaivatonta ollutkaan. Eikä ollut nopeaa tehdä. Hienot niistäkin tuli. Ei kyllä noin hienot kun Mörkötupsusta :)

Anonyymi kirjoitti...

This is very interesting site... recreational buspar Hotel golfe cassis france Proactiv solution skin lightening Bethlehem central high school teachers popular + toys + 1993

Anonyymi kirjoitti...

Enjoyed a lot! backpacks lasik md in calgary acyclovir dose

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...