sunnuntaina, helmikuuta 05, 2006

Lankatuskailuja ja päivän muotia

Edit sunnuntaina: Pari kiroilua lisää. Blogger on tuhonnut eiliset postaukset ainakin mun blogista ja näyttää et muuallakin tapahtunut samoin. Joten siks tää eilinen jälleen kerran uusiks (onneks kopion sen yhden katoamisen jälkeen talteen).

Alkuun pari kiroilua. Kirjoitin postauksen, lähetin sen ja se näkyi jopa blogilistan päivityksissä ja nyt sitä ei oo missää. Argh.Joten ei kun uusiks, ainaki sinnepäi..

Kävin kiertelee lankakaupoissa ja en löytäny just sitä mitä etin, mutta muuta kylläkin. Eli suorastaan vaarallista käydä "tutkailemassa", mukaan tarttuu aina jotain. Nää Kitten Mohairit mä kaappasin matkaani ja samalla heräs ajatus, et voishan näistäkin tehdä jotain HG:n tyyppistä. Mä pidän tuosta mohairista ihan älyttömästi.

Paikallisen kehräämön myymälässä täti yritti yli-innokkaasti palvella mua antamalla kyseenalaisen värianalyysin ja vaikka mitä. Tuputti kamalan tunkkasta ydinjätelankaa (kumma miten neuleblogit lanseeraa uusia termejä :)) ja sai mun ärsytyskynnyksen ylittyyn kevyesti. Jäi ostamatta jopa harkittu hahtuva. Täällä valikoima on suppea, vaikka lankakauppoja on useampikin, mutta esim. Tekstiiliteollisuuden tuotteita myyvä liike on keskittynyt perusjuttuihin ja kausiluontoisesti on sit jotain erikoisuuksia. Alan kallistua enemmän ja enemmän nettikauppoihin, vaikka oonkin otustus, jonka on ihan pakko saada hiplata ja kokeilla ja testata lankoja ennen ostoa. Mut ainainen Novita niin väreinä kuin laatunakin tökkii jo ja pahasti..mistä päästäänkin seuraavaan..

Keltaisesta kerästä seiskaveikkaa oon yrittäny päästä eroon viimeiset kymmenen vuotta. Sitä on työnnetty sinne sun tänne ja eilen päätin testata oranssin, punaisen ja keltaisen yhdistelmällä viimeisimmän Modan ekan mallin ohjetta käsivarsilämmittimistä. Tulee hupaisaa pintaa ja näyttää kivalle. Aika leveää ranteisiin, mut ehkäpä näistä vois väsätä polvisukkaa tjv. Piti tietty sit ostaa sitä keltasta kerä lisää. Oonkohan mä vähän tyhmä, vai vähän enemmän?

Eilisestä palmikkopiposta vielä kuva paremmassa valossa. Kevätaurinko on ihana ja kamala. Kämppä näyttää suorastaan siivottomalle kun kaikki pölyt paljastuu. Pipo on kiva ja nytkin päässä.

Ja tässä vielä tämän päivän päällyskerroksen alla olevaa talvimuotia. Arvataa aiheuttaako pyrskähdyksiä puoliskossani.

1 kommentti:

Tuulia kirjoitti...

toi ydinjate taitaa olla kohta jo kasite ;))

Ihana, ihana pipo! Ja aivan hurmaavia lankoja! (Enka sano vaan siksi etta 5 paivaa lankadieetilla ja ydinjatteetkin alkaa nayttaa houkuttelevilta. Aivan ihanaa on tuo vihrea, taytyypa panna korvan taakse jos kesalla viela sita saisi ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...