lauantaina, helmikuuta 18, 2006

Mietintämyssyä..

Mielihaluja..
Muutto?
Tutkailin tuota WordPressin toimintoa ja tekis mieli lykätä blogi sinne. Onko jollain kokemusta ko. hostista?
Ainut mikä vielä vähän mietityttää on tuo blogin ulkoasun säätely itse. Muuten toi ois miljoonasti monipuolisempi ku blogger.

Myöhemmin.. lisää tutkailua ja mielenkiinto kieltämättä heräs kovastikin. Ainut onkelma vielä on kuvien lätkiminen sivuille. Tietty oman ulkoasun tekeminen on erilaista.. nuo on myös mystisiä vielä nuo lisäkkeet, joita voi ladata koneelle ja joilla voi tehdä kaikkea. Testailin tuota ja esmes bloggerin arkiston saa ladattua tuonne kätevästi kerralla. Harkinnassa siis kovastikin. Muutosvastarintaa ei ole :).

3 kommenttia:

iona kirjoitti...

Mun oman blogin pohjanahan on wordpress, mutta lokaalisti asennettuna palvelimelle. Sellaisena Wordpress on mainio!

Wordpress.comissa hostattua toista kimppablogia olemme nyt testailleet vähän aikaa, ja ainakaan toistaiseksi ulkoasun muokkaus itse ei juuri onnistu, vaan pitää tyytyä niihin valmiisiin tyyleihin. Ainoa mitä ulkoasussa voi muokata, on default themen headerin väriä ja fontteja. Valmiita themejä joista valita on jotain 25, ja ilmeisesti tulossa lisää. En onnistunut edes lokalisoimaan blogia suomen kielelle - ainakaan vielä. Tiedä sitten, ovatko he mahdollistamassa muokkaamista myöhemmin. Vähän tylsäähän se on joutua valitsemaan valmiista ilman oman käden jälkeä.

Muuten myös wordpress.comin versio on mukavan monipuolinen, ja sisältää mm. blogistatistiikan. Myös vanhojen postausten tuominen wordpress.comissa olevaan blogiin bloggerista on helppoa.

Tuntuu että tuolla palvelulla on vielä lastentauteja, mutta se on hyvinkin kehityskelpoinen.

tikru kirjoitti...

Juu.. mä tutkailin myös tuota, et saisko koodia itte muutettua, mut tuskaista :)
Olisin halunnu myös kääntää suomeks jutut, koska tällä kielellä pääasiassa kirjotan ja noi omat kuvat ja härpäkkeet ois kiva lisä.

Saapi nähdä. Ehkäpä testailuun.

iona kirjoitti...

Lokaalissa asennuksessa se koodinmuuttelu onnistuu mut tuolla wordpress.comissa siihen ei mun käsittääkseni pääse koskemaan ollenkaan. Toivottavasti siihen tulee muutosta.

Jos on tarpeeksi nörttäilyintoa, liity vaikka kapsin jäseneksi niin saat tietokannallista kotisivutilaa (ainakin muistaakseni) ja pääset asentamaan jonkun bloggaussoftan lokaalisti, sillä tavalla pääsee viilaamaan kaikkein eniten :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...