lauantaina, helmikuuta 18, 2006

Mitä hel...?

Meinköhän tuo väri nyt ihan oikein? Aamulla luennolla kaivelin kassista lankakerät ja tyrmistyin suorastaan. Piti hämärässä ottaa aamusella matkaan mukaan uusi ruskea kerä, mutta olikin lipsahtanu viheriä. No eihän siitä saa ruskeaa sukkaa turkoosein raidoin. Tein sitten turkoosin sukan ruskein raidoin. Ruskeaa siis oli just sellanen pieni nöttönen käytettäväks. Tarkkana joku voi havaita, että tuo sininen on pienempi, oooon, se on mulle :). Ei samanlaisia tuulipukuja mut vastaväriset sukat? Tai sukka.

Kommenteista:
Mulla hälyttelee kommentit sähköpostiin, mut en aina löydä oikeaa paikkaa jonne kommentti on jätetty, jos ne on tuolla kaukana. Jos kysyt jotain niin jätä viimeisimmän postauksen kommentteihin niin vastaan yritän vastailla parhaani mukaan.

Maija; MukiBibo on tosiaan tehty niin, et lieriö on ommeltu pyöreän pohjan päälle. Vieläpä niin et sauma on ulkona.

3 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

hienot on sukat :D

On muuten ihan höhlää, että kommentit saa tulemaan s-postiin, mutta siinä ei kerrota minne se viesti on jätetty. Mutta onneksi sentään saa tiedon sinne postiin, jäisi muuten moni kommentti lukematta..

Lankakomero kirjoitti...

Sen mihin postaukseen sähköpostiin tullut kommentti liittyy näkee siitä alimmalta riviltä, jossa lukee esim. Posted by susanna to Tikru at... Viemällä hiiren Tikrun eli näyttönimesi (display name) päälle näet linkin postaukseen, johon kommentti on annettu ja pääset blogiisi siihen kohtaan klikkaamalla linkkiä.

tikru kirjoitti...

:D
Joka päivä oppii jotain uutta. Niinhän tuo linkkisysteemi meneepi. Kiitokset Lankakomeroon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...