perjantaina, helmikuuta 03, 2006

Punastusta

Hui kun täällä on paljon kehuja.. Kiitos. :)
Myös työkaveri ihasteli siniraitaa tänään ja suunnitteli jo tekevänsä jotain samantyyppistä.

Yksi korjattava kohta paidasta löytyi taas, tosin tän kyllä arvailinkin; napinlävet pitääpi reunaommella. Ne on muuten liian löysät ja napit sujahtelee auki ilman lupaa.

Almost-Mariah saavutti hyvän värin. Se on nyt lähes musta, tumman ruskea tietyssä valossa. Mutta nyt se on väriltään sellainen et voin pitää. Se violettiin sävähtävä kun ei muhun iskeny pätkääkään yrityksestä huolimatta.
Mielenkiintoista on, että samassa koneellisessa olleet alushousut on lähes violetit. Värjäsin mustalla.

Paripeiton pussilakanoiden värjäysoperaatio olis edessä, saa nähdä miten käy.

Oon ettiny ja pohtinu lankoja sekä netistä, että livenä lankakaupoista Hourglass Sweateriin. Eeeeii nappaa, eiiii osu, eiii iske. Joku tweed-tyyppinen pinta ois kiva, toisaalta joku raikas väri, mut ei pätkävärjättynä. Viheriä tai oranssi tai ruskea, ne on väreinä ollu pinnalla. Paksuus vois olla jotain 3 - 3,5 puikoilla yksinkertaisena tai kaksinkertaisena neulottavaa. Villaa..villasekoitetta. Hintaa ei tarviis olla ihan järjettömiä (<5€ / 50g). Hyviä ehdotuksia?

7 kommenttia:

katjanid kirjoitti...

Mites nuo Rowanspunit Cucumberpatchista (co.uk)? En kyllä tiedä miten pehmeitä/karkeita ne on.

Vähän väliä käyn niitä ihastelemassa, mutten osaa päättää. Kevääksi ois kiva joku vilpoisampikin materiaali.

Annash kirjoitti...

Meinasin ehdottaa saman puulaakin Jaeger Luxury Tweediä:

http://www.cucumberpatch.co.uk/luxury_tweed.htm

Sari V kirjoitti...

Entäs Dropsin Alpaca? Aivan ihanan pehmeätä. Kaksinkertaisena saattaisi olla hyvä paksuus. Värikartta on laaja. Hinta taitaa olla n. 5 euroa/50g.

Niin ja tuo Phildar-inspiraatio on makee, tosi hieno!

Jansku kirjoitti...

Prismassa oli tarjouksessa Novitan Floricaa, 50g alta 2 €, eli ei ainakaan paha hinta. Värivalikoima tietty riippuu Prismasta, mitä sitten on jäljellä. Floricahan on 3-3.5 puikoille ja 100% villaa.

tikru kirjoitti...

Nuo Kurkkukaupan langat on kyllä herkkuja, mut vieläkään en saa tilattua omalla kortillani ulkomailta. Mulla on joku pakko saada hiplata ja nähdä langat livenä enneku ostan, jos en siis varmasti tiedä mitä haluan tai saan.
Taidan eksyä huomenissa tekstiiliteollisuuden paikalliseen.

Prismalla kävin tänää, mut täällä ei kyllä ollu tarjouksessa kuin violettia ainoa ja niitä hassuja nauhalankoja sekä jotain ihmehapsua. Ne oli kyllä tosi halpoja, mut sellasia, etten es mä langennu.

päivi kirjoitti...

Siniraita on aivan mahtava. Sain tuosta inspiraation, jonka tuloksia näkee mun blogissa kunhan lapset laskee mut päivittämään. Ei tosia yhtä hieno kuin sun, mutta sainpa jämälankoja tuhottua ja lapsi tykkää.

tikru kirjoitti...

Päivi: Pitää käydä kurkkimassa :) Lankajämistä saa yllättävän paljon aikaan, ei vaan oo osannu kattella sillä silmällä aikasemmin. Tää työ kyllä valaisi siinä(kin) mielessä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...