sunnuntaina, maaliskuuta 05, 2006

En ala...

Neuleblogien selaaminen järjestelmällisesti sunnuntaiaamuna on järjetöntä. Tarjouslankakerät K A U P A S S A alkaa huutelee H-kirjaimen kohdalla. Mitä tapahtuu kun pääsee loppuun..vai pääseekö? Ja sunnuntai? Ei oo auki kaupat,
langat loppuu? Mitä jos joku ostaa ne langat just jotka alko huutelee?

-Phildar iskee taas.. tuon tyyppistä takkiahan ne huutelee ne langat (P:n kohdalla edelleen)

Iik.

Edit
Lisää välähdyksiä
- ovikoriste - pupu tai joku muu ötökkä (N-kirjaimessa siis menossa ;))
- Jaywalker-tyyppiset sukkaset, mut varpaista alotettuna ja piiiiitkinä, ainakin polveen.. Lankana joku kiva uusi tuttavuus - eiainakaanseiskaveljesjookoseihän.. (P)

Myöhemmin
Puuh.. läpiselattu... kellohan on jo puoli neljä, aloitin kympiltä aamulla. Toki tässä on tehty muutakin, mutta.. yöppäri esmes vielä päällä ;)

3 kommenttia:

KirsiÄr kirjoitti...

Nyt kyllä häirää, että mitkä langat ja mihin työhön ja mistä blogista bongattu? Mutta ethän sä voi kertoa, ettei joku vie niitä lankoja. Mulla on joskus sama fiilis, usein turhaan, mutta eilen joku oli napannut viimeisen pätkän vihreää huopaa. Sehän oli mun!

tikru kirjoitti...

Ei voi kertoo ei :)

Itsas hupaisaa tässä on se, että ei mistään blogista ei mikään työ.. Vaan kai sitä prosessoi näkemäänsä alitajunnassa ja pohtii miten vois tehdä ja mitä kaikkea...

Pitkä tai itsas puolipitkä palmikkoneuletakki hyvinkin istuvana ja vetoketjulla tarjouksessa (poistomyynnissä) olevasta tummansinisestä isoveljestä. Se oli se idea-ajatus mikä pomppas päähän. En kyllä kovin rakasta tuota isoveljeä, mutta se olis halpaa ja kestävää ja paksua... eikä harmittais jos menis vähän huti.

Laura tartutti idean tuosta palmikkotakista.. ja kun ei ole selkeää valkeaa-luonnonvalkeaa lankaa mistä tahtois ni ihan toisella värillä.. ehkä.. en tiä :)

Helminalle kirjoitti...

Hei, meinasin siihen sun puikotpainaa -postaukseen ehdottaa, että kaivapa jotkut tosi vanhat kirjat tai mallilehdet esille ja plaraa niitä, luultavasti joku idea alkaa pikku hiljaa muhia päässä. Mulle kävi niin ja näköjään olit päätynyt samaan puuhaan. Musta on ihanaa, kun on joitain tosi vanhoja opuksia selailtavaksi, varsinkin, kun niistä voi nappailla ideoita, vaikkei mallit sellaisinaan käviskään.
Viikonlopun jatkoja :)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...