sunnuntaina, maaliskuuta 19, 2006

Felix felicis*

Oon leikkiny suloista myrkynkeittäjää tän aamupäivän.

greyOli harmaata sukkalankaa eurolla vyyhti. Paljon ei voi menettää jos testailee värejä. Langan väri kun itsessään oli varsin... harmaa.

soupOliivinvihreää dylonia veden kera kattilaan, päälle ripaus suolaa ja kastellut vyyhdit, kaksi, perään. Sekoitellaan ja lauleskellaan. Porisee ja kuplii mukavasti. Sama temppu yhdelle vyyhdille sekä muutamalle muulle värjättävälle kera kahvinruskean värin.

I had boring grey sock yarn. Nothing much to loose, if I would try something..

Olive green Dylon with water to the caldron, little salt and wet skeins (2)added. Stir up and hum. Bubbles and bolls nicely. Same thing with one skein and a few other stuff in coffee brown colour.


greenVihreä näyttää vyyhdillä tosi hyvälle, ruskea on tummaa, mutta parempi sekin kuin harmaa.

Green skeins looks great, Brown is very dark, but better than that boring grey.

En harrasta alusvaatteiden esittelyä julkisesti, mutta poikkeus vahvistaa sääntöjä. Värjään usein myös entisiä valkoisia tai vaaleita alusvaatteita, jotka on pesuissa kulahtanu yleensä harmahtaviks, mutta muuten on hyvässä kunnossa. Nyt pataan tipahti entiset vaaleanpunaiset sydäntensärkijät :)

I usually don't show my underwears in puplic, but now you see something. I dye often ex-white underwears, which have coloured in washing machine not-so-beautifull, but they are in good form on the other hand. Now I put in kettle ex-pink knickers...
Kuva021

*nestemäistä onnea (s.202 HP&PP)- liquid luck (HP&HBP)

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...