lauantaina, maaliskuuta 18, 2006

Kulutuksenkestävyys ja pesujuttuja

Kitten Mohairista tehty kietsu selvisi villapesusta kunnialla. Hieman se tuntu kankealle märkänä, muttamutta.. Ei ole kutistunut, eikä näkyny vaurioita. Aion pestä koneessa tästä eteenpäinkin. Pesu oli siis 30 astetta villapesu ja linkouskierroksia vähensin 600 sekä vettä lisäsin.

Kitten Mohair managed without damages :). Program was 30deg C woolwash and sweater is ok.

Sukat ja Novitan 7 veljestä
Joku jossain joskus :) eli aika monikin on manannut seiskaveikan laatua kulutuskestävyydessä. Koneesta kaivelin sukkia ja noiduin muutamia. Vihreet palmikkosukat, jotka tein tuossa joulun maissa on ihan hirveen näköset. Langasta nousee pintaan valkeaa kuitua kohdissa, joissa kulutusta on enemmän. Kivaa.. on se, että mulla on palmikkopusero tästä samasta langasta ja kyljet sekä hihanaluset on jo aika kauniit.
Sama ilmiö on havaittavissa tummanharmaasta seiskaveikasta.

Tässä on vuosi sitten neulotun sukan kantapää. Aikas kamalalta näyttää, mutta käytössä kuitenkin vuosi.

Ja sitten jotain positiivista.. Jättiraita on kestäny käytössä loistavasti. Vähän nukkaantumista ja nyppyjä, mut ihan normaalia. Näitä sukkia oon käyttäny aika lailla yhtä paljon ku noita viheriäitä ja sukat on kuin eri maailmasta.

1 kommentti:

ainaoikein kirjoitti...

Nallejämistä tehty jämäkirjoneulesukkani ovat myös aivan nöyhtääntyneet. Eikä niitä ole pesty vielä kertaakaan (vaikka varmaan jo pitäis). Pätkävärjätyt nallesukkani puolestaan eivät ole moksiskaan pesukoneesta. Saatika käytöstä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...