lauantaina, maaliskuuta 18, 2006

Voi Dumbledore - Oh Dumbledore

Eilen istuin taas koko päivän luennolla ja persauksen puutumisen lisäksi aikaan sain kasan Rowanin mallilla nelioitä (SK 1/2006). Ei vieläkään suurta aivastusta mitä noista tulis, mut jätskisukkien jämälangat tuleepi käytettyä. Palahuivi kurkisteli aivoituksissa, mutta saapi nähdä.

Yesterday sat I all day long in the lecture (is it "in", sounds not so right). While my buttocks became woody, knitted I these Rowan-squares (pattern from SK1/2006). I haven't got idea what them would become, but maybe scarf or something.. Maybe. At least ends of Icecream socks' yanrs are used.

Tadaa, että mä pidän noista Kalevalaneulekirjan kuvioista. Palmikkotyylillä on tehty erilaisia ketjuja ja esittäviä kuvia jne. Tulevan takkini toinen etukappale on nyt hihakavennusvaiheessa. Koko matkan alhaalta ylös menee Ulriikka-takin yksi riimukuvioista.

Tadaa, I really like those cable patterns from Kalevalaneleet -book. This is right front of my gardigan, the cable is one of the Ulriikka-gardigan's cables.

Mielenkiintoista on muuten se, että ohjeessa isoveljelle annetaan puikkokooksi 5-6 ja mä neulon tuota 4,5 ja se tuntuu jopa vähän löysälle, ainakin ensimmäisen kostutuksen jälkeen. Ja mulla ei oo löysä käsiala...ainakaan aikasemmin oo ollu.

Jännityksen aihe on myös tuolla pesukoneessa, Kitten Mohair neuvotaan pesemään käsin. Evvk. Kietsu on koneessa muitten neulevaatteitten seassa 30 villapesusssa. Saa nähdä mitä tulee ulos.

Quite exciting is on my washing machine right now. The sweater knitted from Kitten Mohair is in. Haven't ever wash that before. Maybe I have a few new kettle holders soon.

2 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Voi kun nuo neliöt näyttää niin herkullisilta, niinkuin ne jätskisukatkin. Ja tuo palmikko on ihana.

Mulla on ihan sama juttu useimpien isoveli ja 7veikka ohjeiden kanssa, että joudun neulomaan tosi pienillä puikoilla saadakseni saman tiheyden. 7Veikkaa neulon usein 3mm puikoilla että saan nättiä jälkeä.

amelie kirjoitti...

Raportoihan sitten miten Kitteni selvis pesukoneesta. Jos ei näytä pahalta, niin uskallan varmaan omankin puseron pestä koneessa. Ehkä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...