torstaina, maaliskuuta 16, 2006

Tänään - Today

Odotettu päivä, Harry Potter ilmiintyi suomeksi. Toki puoliverinen on luettu mein perheessä englanniks heti kun sen vaan jostain sai, mutta nyt pääsee herkuttelemaan suomennoksella. Arvatkaa miksi olen vapaaehtoinen meistä hankkimaan tuon kirjan.. juu, saa lukea sen myös ekana.

Päivän muut ostokset: Vaeltaja-sukkalankaa, ekstravahvaa vyötteen mukaan. Maksoi kokonaisen euron per vyyhti. Sulovilen...
Tuo valkea tuossa alla on mun uus työhaalari. En ole maalari, mutta kun halvalla sai niin..Teknisessä tuppaa aina likaantumaan, joten vihdoinkin sopiva haalari. Tähän mennessä oon käyttäny velipojan vanhaa ja tuota.. se on kaks kertaa mun kokonen.

The day, long waiting, but today the latest Harry Potter is here in finnish. We have read it in english ofcourse, but really enjoy the book's Finnish translation too. Quess why I was willing to buy the book.. yes, now can I read it at the first in our family.

Other shoppings:
Vaeltaja (wanderer)-sock yarn. Extra strong if I could trust the band. It was soooo cheap, only 1€ /skein. Almost free :).
The white under the book and yarns is my new work dungaress. I'm not the painter, but the white was soooo cheap (I have prob with sales..). Until today I have used my brother's old dungaress, but it has been about two times bigger than me.Ja tässä etukappaleen helmaa.. ehkä :)

And here is my future cardigan's front..maybe :)

7 kommenttia:

KatjaL kirjoitti...

Meillä jouduttiin suorittamaan arvonta tuon Potterin lukemisjärjestyksen suhteen ja pyhästi vannottiin, että ekana lukenut ei hiisku sanaakaan sisällöstä muille;)

Jonna kirjoitti...

Mie oottelen Potteria kirjastosta. Kerkesin onneksi olla eka varaaja ;) Meillä sitä ei vielä lue muut kuin minä joten ei tarvitse lukuvuoroja jakaa :D

JaanaV kirjoitti...

Minä hain perheemme kirjan aamusta ja ennätin lukea yli puolivälin ennenkuin esikoiselle luovutin luettavaksi, kun olen itse sen jo enkuksi lukenut. On muuten kiva lukea hyvää suomennosta :)

Roora kirjoitti...

Meillekkin muutti tuo potteri heti aamusta. Ja minä sen kaappasin kätköihini. :)

Anonyymi kirjoitti...

Nice site!
[url=http://hbzcbnvt.com/medv/ukvj.html]My homepage[/url] | [url=http://rbffidds.com/yxgq/oynu.html]Cool site[/url]

Anonyymi kirjoitti...

Thank you!
My homepage | Please visit

Anonyymi kirjoitti...

Good design!
http://hbzcbnvt.com/medv/ukvj.html | http://iwnksqja.com/kvmd/wfvy.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...