maanantaina, maaliskuuta 06, 2006

Lisää pääkalloja - My skull socks

Valmista. Sukat pitäs tehdä aina heti molemmat. Tai ainaki alottaa molemmat mahd lähellä toisiaan. Ne valmistus sit helpommin. Jotenkin se toisen sukan alottaminen on The Juttu.

Omat pääkallosukat on nyt valmiit. Ne on lähes päinvastaiset kuin rakkaan, mut vähän pienemmät, ilman joustinneuletta ja pääkallokuvio on pikkusen erilainen.

Lankana 7veljestä turkoosi ja ruskea. Turkoosia n. 80-90 g ruskeaa vähän. Puikot 3 mm. Silmukoita varressa 50, terässä 48. Tein himppa tiukat, koska tunnetusti seiskaveikka ei ainakaan kutistu pesussa.
(Tsiisus miten on valkeet jalat, kun muokkasin värit sukkaan kohdalleen...(seliseli terveisin kalkkilaivan kapteeni)..)

Ne alelangat huuteli, mut helvata, siellä huuteli kaks eri väriä ja vieläkin mietityttää et valitsinko sittenkin sen oikean. Eli oli seiskaveikkaa tummanharmaana ja tummansinisenä. Ensin pohdin tummansinistä, mut sit päädyin kuitenkin tummanharmaaseen. Jaa-a. Toisaalta se tummansininen ois ihan mukava väri, mut..ääääh.. on mitä on ja sillä siisti. Se palmikkotakkihan ois tulossansa kunhan vauhtiin pääsee. Nyt on lankaakin.

Ja tuota.. lankaa tarttu muutenki mukaan, on Maijaa ja Tovea ja Kitten Mohairiakin tarvittava kerä ja.. kröhöm. No, tuossa se kasa on. Sukat ja pupu ois jajatuksissa takin lisäks ja no, tietty raitaprojekti pitää saada tehtyä..

Ready. I really have to do both socks of pair soon as possible, near each other or else the last one is so hard to start. I don't know why casting on is so annoying, but I think it is one of the difficultest part of knitting a sock (or pair). Well at least my turquoise - brown skull socks are ready.

Colours of my socks are opposite than the socks which I made for my Love. Well, mine are smaller and in the skulls there are some differeces. Yarn is Novita 7 veljestä and needles 3 mm. Loops at the beginning 50 and after heel 48. They are tight now, but as we now this yarn won't shrink in washes.

Sale yarn. They called me yesterday. The yarns told that they would like to be long cable cardigan with zipper.. something like this (Phildar again). So today I had to go and bought 1,5 kg yarn (well, more from the other shop). Only, what I thought and think even now is the colour. There were dark blue and dark grey.. I bought grey, but blue wasn't so bad. But now I've got dark grey. So be it.

I bought some more yarn for socks (toe up, Jaywalker-kind) and Tove for bunny and.. stripe project have to do too...

3 kommenttia:

derea kirjoitti...

Kivat sukat :) Toi raitapaita on ihana.

särmä kirjoitti...

Passailen dereaa: Raitapaita on ihana ja sukatkin vallan mukavannäköiset:)

Sari kirjoitti...

Samat sanat - raitapaita on ihana. Tykkään tuollaisista "trumpettihihoista". Ainakin näyttävät tuossa kuvassa levenevän alaspäin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...