perjantaina, huhtikuuta 14, 2006

Aurinkoiset - Sunny socks

Etsin aamulla kavennuksia. En löytäny sellasia, jotka oisin näihin sukkiin halunnu suoraan. Joten kaventelin palmikoiden päistä ja alapuolella on nauhakavennus. Tuli hauskat auringonsäteet varpaisiin.

I tried to find some good toe decrease this morning, but it didn't show up. So I just decreased from cables and under the toes there where two decrease points. Looks little like sunshine :)

Muita speksejä: Lankana 7veljestä oranssi, kului vajaat 100g. Puikot 3, 5 mm. Silmukoita alussa 44. Kantapää on tiimalasi.

Ongelmana oli tiimalasista puuttuvien kiilojen aiheuttama ahdistus nilkan kohdalla. Sain yhdet silmukat lisättyä siististi palmikoiden vierestä molemmin puolin nilkkaa, mutta muuten kiilaa ei ole. Vaikuttaa vähän istuvuuteen, tosin päällä olevat palmikot auttaa joustossa. Kantaapää muuten taas istuu sulavammin kuin lappukantapää mun jalkaan.

Oli muuten älyttömän nopeat neuloa, aloitin eilen ja tein molempia yhtäaikaa.

Other details: Yarn 7veljestä, orange, used less than 100g. Needles 3,5 mm. Loops 44. The heel is hourglass.

This pair was very fast to knit. I started yesterday evening and knitted both at the same time.


4 kommenttia:

Roora kirjoitti...

Sinä teet kyllä ihania sukkia. :)

Susanna kirjoitti...

Ihanat sukat!

Mitäs mieltä oot, kuinka pitkät varret uskallan tehdä, kun lankaa on 130g, seiskaveljestä ja just tuo 44s per puikko? Ei ole palmikoita, mutta vähän reikiä ja sen sellaista :D Mun piti ensin tehdä ne varpaasta ylös mutta ei ne halunnukaan...

Hyvää pääsiäistä!

tikru kirjoitti...

Kiitos..

Susanna:
Mä tein nuo vihreet langan takia just varpaista ylös.. Tein nää oranssit yhdestä täydestä kerästä seiskaveikkaa ja sitä jäi ehkäpä puolet. Vartta on apaut 20 kerrosta ennen kannan alkua. Toisaalta polvisukkiin mulla menee ehkäpä 180 g - 200 g. En mä osaa sanoa :) 60- 80 krs? Ei siitä polvareita ihan tuu.
Tee varpaista ylös..vaikket halunnukaa, tai jätä kantapäät jälkeenpäin tehtäväks..

Carita kirjoitti...

Ihanan aurinkoiset sukat !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...