perjantaina, huhtikuuta 28, 2006

"Keiju tuu kentälle!"

Kiitokset edellisiin kommentoineille.
Keijupäivä sujui vallan vauhdikkaasti, niin vauhdikkaasti et tää keiju rojahti sohvalle keijuilun jälkeen ja uni parin tunnin päikkärit. Kuvia keijusta on tällä hetkellä mulla vaan jaliskentältä (huomaa lenkkarit). Työkaverilla on kamerassaan paremmat kuvat (näytän tarkemmat kunhan saan), joten tässä vain jaliskeijusta kuvia. Pukua ei näy yksityiskohdiltaan just yhtään, mutta voin kertoa, että pienistä epäilyistä huolimatta se pysy päällä ja voi käyttää uudelleenkin.

Joku oli ihaillut mun kärsivällisyyttä ja paneutumista naamiaispuvun tekoon. Noh tuota.. Puvun tekoon meni kaiken kaikkiaan aikaa ehkäpä 3-4 ja siipiin tunnin verran (Oon mm. neulonuki tässä samalla). Tosin tää aika on jakautunut reilun viikon ajalle illoille, kun jaksoin ja vihtin aina kerrallaan vähän säätää tuota eteenpäin. Sakset ja siksak on perussanasto tässä.

Laskeskelin huvikseni hintaa puvulle:
Hmm..kankaat kaikkineen makso n. 25 euroa, mutta niistä kankaista on käytetty pukuun 1/3, 1/3 on taas silputtuna pussissa ja 1/3 kokonaisina odottamassa muuta käyttöä. Kynttilämansetit ja hiusväri makso yhteensä 7 euroa, sukkikset 7 euroa. Kaikki muut matskut oli omasta takaa ja kaikkiin muihin paitsi kankaisiin ja hiusväriin ois löytyny hätätilassa tarvikkeet kotoa.

Ja siitä, miten vihtin naamiaisiin moisia tehdä.. molen larpannu joskus ja yks parasta siinä hommassa oli pukujen teko. Haaveilin joskus teatteripuvustajan urasta tjv. Eli tää oli ja on tosiaankin musta kivaamukavaahauskaa. Mielikuvitusleikkiä, prinsessaleikkejä, fantasiatarinoita, satuja ja.. Nih. Sitä maailmaa mihin toivon aina pystyväni ja jaksavani puikahtaa, oli ikävuosia tai työtunteja takana miten paljon tahansa.

15 kommenttia:

Roora kirjoitti...

Ihanan asun sait tehtyä. :) Todella hieno.

tinna kirjoitti...

Vau, siitä tuli tosi hieno :)

Kirsi kirjoitti...

Suloinen keijuasu!

derea kirjoitti...

Tuli just niin upea kuin uskoinkin :)

AnneM kirjoitti...

on tosi upea keijuasu!

Sinikka kirjoitti...

Wau! ihana keijuasun oot tehny

Maiju kirjoitti...

Se on aivan ihana..! Voi kun minäkin pääsisin joskus itse naamiaisiin, tekisin keijupuvun minäkin :) (Pitää varmaan itse järjestää moiset..)

JaanaV kirjoitti...

Asusi on todella hieno!

amelie kirjoitti...

Älyttömän hieno. Tuo väri on kiva ja tykkään varsinki noista käsivarsijutuista.

TiinaV kirjoitti...

Upea puku!

Tellu kirjoitti...

Aivan älyttömän kaunis puku!

mari kirjoitti...

Tosi hieno! Tuo vihreä tukka viimeistelee asun!

Sia kirjoitti...

Tosi hieno lopputulos!!

uhoava gnu kirjoitti...

Hauskaahan se pukujen teko on! Ja hieno lopputulos, tukkaa myöten :D

sirpale kirjoitti...

Tosi hieno asu tukkaa myöten :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...