lauantaina, huhtikuuta 29, 2006

Saunatakkia? - Saunacardigan?

Ehkä kuitenkin nimeän tuotoksen lehtitakiksi..Neuloskelin saunasukat muutama hetki sitten ja ihastuin kovin lehtikuvioon. Mulla on ollu luonnonvalkeaa Samosta neuletakkia varten jo pitkään varastoissa, ainostaan Se Malli on puuttunu. Nyt sitten lehtikuvio iski tajuntaan ja suunnittelin takin sillä silmällä. Lehtiä hihoihin, muualla simppeliä oikeaa ja ehkä vähän jotain. Iso kaula-aukko, leveät nappikaitaleet ja pari isoa nappia. Saa nähdä mitä tapahtuu. Lanka voi olla ongelma, tai sen puute enneminkin.

Maybe the leafcardigan..Well, I knitted the Saunasocks little time ago and loved the leaf lace. So I designed to knitt the leaf to the cardigan. The yarn for this have been ages in my stuff, but The Patter have been missing. Now, the leafs for the sleaves and nothing else but simply K in the front and the back. We'll see what happens :). Yarn may be the problem or the lack of it.

5 kommenttia:

AnneM kirjoitti...

jos kaupasta ei löydy, mulla tais olla pari kerää..

tikru kirjoitti...

Kiitän kovasti, tönin ja hihkun, jos lanka loppuu. Se on siinä ja siinä miten käy. Täällä ei tunnu enää tuota luonnonvalkeaa olevan missään.

tikru kirjoitti...

Anne, laitoin sulle sittenkin saman tien postia :)

mursuliina kirjoitti...

näyttää hurmaavalta. ootko laitellu ohjetta yhtään muistiin......?

tikru kirjoitti...

Mursuliina, on mulla tosta jotain muistissa.. siis paperilla :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...