torstaina, huhtikuuta 13, 2006

Sukkasillaan lehtiä selaillenTänään Zukat oli testikäytössä ja toimi hyvin. Ja oli ihan pakko ottaa kuvia, kun sai kunnon valoa.

Sain myös postia eilen. Lehtiä Papurikosta tilattuna. Gedifran 051 ja Inspirationin (80). Molemmissa oli muutama kiinnostava, jopa sellaisenaan toteutettava malli. Gedifran malleista muutama on jo tuttu Modasta viime kesältä, mutta ei haitannu menoa.

Tuo viheriä paita on kiva, puuvillalangasta toteutettuna. Pieni pystykaulus, istuva, jotenki yksinkertaisen kaunis. Valkea takki taas on myös perussimppeliä neuletta, siisti ja tyylikäs. ainut mistä en pidä on kaulus.Tästä neuleesta jäi jännä olo. Siinä on kaikki sellaset yksityiskohdat joista pidän; leveät ja pitkät hihat, kaunis pitsineule, kiva kaula-aukko, kaunis slimmattu malli.. mut kokonaisuutena se jotenki tökkii. Enkä keksi syytä.

Tässä on muuten "loistava" idea. Jos on muutama UFO -takki kaapissa, niin ei kun palaset yhteen. Ihan sama sopiiko ne yhteen, kunhan vaan laittaa. Se on hianoa. Köh. Aiheutti hetkittäisen naurupuuskan.

Ja sit mä tahon tän. Kotiin. Jatkuvasti.

5 kommenttia:

Roora kirjoitti...

Nuo sun sukat on niin ihanat että mua ärsyttää aina kun näen niitten kuvan. Ehkä pitäs raivata pois tieltä kaikki Ufot ja kajota niihin wooleihin...

Tarja kirjoitti...

Ne ON hienot sukat! Mutta melkein enemmän olen kateellinen sun sääristäsi! ;)

päivi kirjoitti...

Sukat on tosi hienot! kun mullakin riittäis aikaa ja inspiraatiota tehdä samanlaiset mut vaaleansiniset!
Tuo paita josta sulle jäi jännä olo löytyy myös yhdestä viime/toissakesäisestä/keväisestä Modasta. Mäkin tykkäsin noin teoriassa mut joku siinä tökki pahemman kerran.

katjanid kirjoitti...

Hienot on sukat! Mitenkähän saisi sinnin riittämään pitkiin varsiin, mä haluun kans farkkuhamesukat!

Mielitty kirjoitti...

Uih, uih, IIIIIHANAT!!!! Ei kai liikaa ylisanoja?;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...