sunnuntaina, huhtikuuta 02, 2006

Sunnuntai.

Blogikierroksella kahvikupin kanssa..

Hurahdin (joku kolmenkympin villitys iski) ilmoittautumaan tähän mukaan..langankierre » Laukkuvaihto 2006
Myös uusi Ulla on ilmiintynyt. Pikaisella selauksella Leskenlehti-huivi kiinnosti.

Edit:
Yksi kaino toive kanssabloggaajille. Kun kirjuuttelette blogiinne värilliselle pohjalle värillisillä kirjaimilla, niin ottakaa huomioon heikkonäköiset (heikon näköiset / huononäköiset jne). Värit on piristäviä, mutta usein joutuu maalaamaan tekstin, ennen kuin sen pystyy lukemaan, tai sitten pitemmän päälle jätän lukematta ja hypin yli... ei pysy silmät mukana.

7 kommenttia:

Lankakomero kirjoitti...

Sama toivomus minullakin kuin sinulla noiden tekstien suhteen. Punainen teksti on aika ikävää luettavaa, samoin mustalla pohjalla oleva vitivalkoinen tai keltainen teksti jne. Toinen asia on sitten pitkät kappaleet, joita on myös raskas lukea. Ennemmin liian usein kappalejakoja kuin liian harvoin.

vanilla85 kirjoitti...

Itsekkin olen jollekkin värien käytöstä huomauttanut, mutta nyt vasta rupesin ajattelemaan, että häiritseekö oma ruutupaperipohjani lukemista?

tikru kirjoitti...

Vanilla, no mua häiritsee vähän, mutta mua nyt häiritsee ihan pienetkin asiat taustalla. Johtuu osittain näytöstä, osittain silmistä. Jos sen vaalentaisi vielä pari astetta? Ideana nimittäin tuo ruutupaperi on ihan hauska.

Ziina kirjoitti...

näistä ongelmista pääsee jos siirtyy lukemaan sharpreaderin (tms) kautta blogeja, kaikki kirjoitukset ovat siellä valkoisella pohjalla ja ainoastaan vaaleansinisten ja keltaisten tekstien lukeminen tuntuu hankalalta.

laurakoo kirjoitti...

Myöhäiset onnittelut! Ihana tuo nasukassi tuossa alla!

meemu kirjoitti...

Tuo on ihan totta että jotkut väriyhdistelmät tuottaa vaikeuksia. Itselläni on musta teksti väripohjalla. Välillä mietin, että mites, tuo minun tekstini on aika pientä; pitäisikö sitä suurentaa pikkaisen vai onko sen kanssa ollut ongelmia? Jos vaikka viitsit vilkaista... Kiitos!
Tuota nasukassia minäkin muuten olen ihaillut; tosi ihana!!

tikru kirjoitti...

tekstin koolla ei ole niinkään merkitystä kun selaimesta saa sitä säädettyä, joten kannattaa se varmaan pitää sen kokoisena kuin itsestään hyvälle tuntuu. ctrl ja + on tuliketussa helppo komento ja ei aiheuta suuria ongelmia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...