lauantaina, toukokuuta 06, 2006

Korjaus - Repair

Voiskohan tän jättää tällaseks. Haittaako tosiaan jos takissa on muutama hakaneula siellä täällä. Mitä väliä?
Testailin lehtitakkia kavennettuna ja joo, pakko se on myöntää, liian leveä. Vois sitä pitää, mutta sei näytä eikä tunnu hyvälle, joten kavennuksene meneepi.
Mä en sit millään opi puuvillalankojen kanssa temuamista.
En tosin nyt jatka tuosta, olkoonsa hetken hakaneuloineen.. Phildareissa on paljon mielenkiintoista ja jotain jo puikoilla.

Could I leave this like that? Does it really matter if there is a few safety pins? Who cares..
I tried the Leafcardigan and yes, it is too wide to wear. Umm.. I could wear it, but it won't feel and look good. I'm going to fix it, but not now, maybe tomorrow. Maybe. I just enjoy my phildars now too much :). And the weather is quite good too, I only dislike this time of year becouse of the allergy.


Paprika se vaan ottaa ja kasvaa ja kukkii.

The pepper, it just grows and blossoms.

3 kommenttia:

maukunen kirjoitti...

Onpas hieno paprika! Ootko kasvattanut ihan siemenestä asti? Millon oot pistäny purkkiin?

tikru kirjoitti...

Ihan siemenestä ja jos en paljon valehtele niin istuttelin niitä tuossa viime syksyn alussa tai kesän lopulla. Seitsemästä taimesta kaksi jäi eloon. Toinen on tuossa ja toinen on työpöydällä. Se työpöydällä oleva on n. 20 cm korkea. Et eroja löytyy. Tuokin tuntuu hurahtavan hurjasti kokoa ja pituutta maaliskuulta alkaen.

Susanna kirjoitti...

Kannattaa tarkkailla ahkerasti paprikaa ettei tule kirvoja. Ne hyökkää kukkiin uskomattomalla vauhdilla :( sanoo yks jonka puoltoistametrinen paprika lannistui kirvojen hyökkäyksen alla just kun oli tehny kolme isoa hedelmää :/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...