sunnuntaina, toukokuuta 07, 2006

Ongelma - A problem

Miten jatkaa tästä?
Eh.. malli päättyy tähän, sillä tarkoituis olis alkuperäisen mukaan vetäistä narut tuohon yläkärkeen ja ne nartsat niskan taakse, mutta men oikeen luota moiseen viritykseen. Haluaisin tähän lähes narutoppimaiset olkaimet tai sitten leveämmän kaulaan nousevan vähän halterneck-tyyppisen ratkaisun. Mut kuiteski niin, et tulee olkaimet, jotka ottaa selkäkappaleeseen myös kiinni. Ongelman tähän tekee tuo yläreunan muoto. Ideoita?

How to continue?
The pattern ends here and there should be string from the upper angle behind the neck. I don't like that solution, feels little shaky. I want something like halterneck or shoulder strap. Anyway, the solution should connect the front and the back. Any ideas?


Muuten, pesin Nasukassin 60 asteessa ja se on taas kuin uusi. Eli onnistunut ratkaisu tuo trikookude materiaalina.

BTW I washed The Piglet Bag in 60 deg. program and it looks like new again. So, good material that tricot (for carpet) to the bag.

3 kommenttia:

päivi kirjoitti...

hmm.. jos haluat toppiin suorakaiteen muodon, niin dibs on ribsin alakappaleen ohje auttais ehkä siihen, sillä siinä on samanmuotoiset alakappaleet jotka tulevat poikittain. Se on ainakin ollut IK:n webbisivuilla, mutta jos ovat poistaneet niin multa se löytyy ainakin koneelta, jos haluat tutustua siihen tarkemmin.
Laita mulle vaikka sähköpostia jos tarvitset.

Santra kirjoitti...

Paahteisen kesäpäivän värit tuossa topissa... wau.
Nasukassi on muuten tekeillä, vihertävänä tosin. Seiskan pyöröpuikot jouduin hankkimaan, ja 60 cm pituisiin päädyin. Osuikohan valinta oikeaan?

tikru kirjoitti...

Päivi tänks, tutkailin tuota puseroa ja ei se ole ihan mitä hain, mutta tuo malli on aikas ihana.

Kehittelin yhtä ratkaisua, saa nähdä miten käy.

Santra.. taitaa omatki olla 60 cm. Aluks voi pituus ahistaa, pohjan jälkeen ekoilla kerroksilla, mut kyllä se siitä suttaantuu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...