maanantaina, toukokuuta 08, 2006

Kurkistus äitienpäivälahjuksiin

Koulussa on puuhasteltu innolla äideille lahjuksia. Isille tehtiin jäänaskalit, äidit saa perinteisesti leivinliinat. Pahoittelen tästä kovin sukupuolisuuntautuneesta stereotypialahjasta, mutta kun liinasta tuli loistava painotyötreeni. Ens vuonna äidit saa persoonallisemmin korut tai huivit tjv. Lupaan.

Muksut on ihan huippuja. Ideavarastoja pää täynnä. Paino tehtiin omatekemin leimasimin. Leimasimet väsättiin kasaan viime viikolla suunnitelmien mukaan ja tänään ne sai kyytiä värikirjon kanssa. Mä toivon et äitylit on yhtä tyytyväisiä kuin tekijät. Voitte vaan arvata kuin monta kertaa kuulu "oho" "hups" "mä tarviin punasta" "missä on sydän?" jne. Mutta, ei yhtään kyyneltä, ei kiukkuja, eikä henkien taistoa. Historiallista. Iso kiitos kuuluu myös koulunkäyntiavustajalle, työparilleni, joka on mun oikea ja usein vasenkin käsi sekä välillä muistitaulu, silmät ja korvat...


Kaikki liinat on ihania, mut esittelen muutaman. Sydänliina on lopullisena (kuvissa vielä keskeneräisiä töitä, piti taiteiljoiden käydä syömässä välillä) suunnitelmansa näköinen. Useilla suunnitelmat elää ja saan syksyiset sanani monesti vastaan: "suunnitelmat voi aina muuttua" :). Hyvin on opit menny perille.


Keltaisia kuvioita täynnä oleva liina on moottoriveneliina. Jep. Älkää kysykö, en mäkään kysyny kuin kerran "Tykkääkö tein äiti moottoriveneistä?" Vastaus oli tomera nyökkäys. Selvä. Mikäpä molen väittää vastaan, vaikka hiukan huvittaakin.


Samantyylisen kyssärin esitin pääkalloversion kanssa ja sain samanlaisen vastauksen. Hupaisaa on, että luokassa sai vaihdella leimasimia painaessa kaikkien kesken ja noita pääkalloja löytyy nyt sit toki lähes kaikilta :).

Löysin jonkinlaisen kokeiluratkaisun toppiin. Saa nähdä toimiiko se. Tänään tarttu kauppareissulla mukaan Sandra sekä Sinä Osaat. Tällä menolla mulla ei jää enää tilistä rahaa lankoihin tai kankaisiin, muusta puhumattakaan.

Sandrassakaan (Modassakaan) ei ollu yhtään miesten neuletta.. Ja osataan sielläkin vetää pohjamutien kautta. Ihantörkeenkamala nyppysyyläpaita.

Sinä Osaat- lehdessä oli muuten myös värjäyskoulu.. himppa enemmän ideoita ja juttuja kuin Modassa (mikä ei paljon vaadi) mut samaa Dylon-värijuttua kuitenkin. Liekö Dylon sponssannu kovastiki lehtiä nyt keväällä.

Löysin muuten eilen netissä surffaillessani ihanan neuletakkimallin. Iiiks. Joutuu ehkä tekee jotain tällasta.

4 kommenttia:

HeliP kirjoitti...

Dylonilla värjätään myös uusimmassa Käsityölehdessä. Selvästi on menossa joku kampanja...

Anonyymi kirjoitti...

Joo, ihana neuletakki toi vika! Oisko Noroa? ;D

Marsvin

tikru kirjoitti...

Sitäpä se. Taattua.

Anonyymi kirjoitti...

Me teimme paperimassasta magneetteja ja seinäkoukkuja, mitä kukakin.

Miten siis teitte nuo leimasimet itse? En saanut kuvasta selvää. Jostain levystäkö/aineksesta leikkasitte muodon ja se sitten liimattiin palikan päälle?

tippi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...