maanantaina, kesäkuuta 05, 2006

I have lost contact with reality


Kun minulle ojennettiin tämä käteeni, tapahtui jotain, joka aiheutti tämän.


Mun ekat addit tarttu mukaan, nekin siis ovat vihdoin rantautuneet tänne keskelle lähes ei mitään. Hinta oli järkytys, 4,5 €. Mä veikkaan et tyttönen kassalla ei kattonu oikein. Ei tosin haittaa mua, meinasin kävellä takaste ja ostaa parit lisää, mut en sit vihtiny.

Löysin uuden lankakaupan kaupungista ja siellä oli vaikka mitä..sukkalanka, se oranssi Onlinen supersocke summer tuossa keskellä, on uutta (kuulema) ja siitä tulee raitoja, ei sellasta läiskittyä pätkärääkättyä lankaa siis. Alan oppia pikkuhiljaa. Ruskeat puuvillasekoitteet on myös samaisesta puodista ja niitä ajattelin laukkuun, inspiroiduin niin Vilman laukuista, et on ihan pakko saada oma.

Kaupan täti oli hupaisan tietämätön. Väitti mm. ettei merseroimatonta puuvillaa ole muilla kuin Onlinella. Ja kun mainitsin, et netistä tilaten saa myös aika hyvin lankoja niin täti hämmästyneenä kysyi et "Ai, onko sekin mahdollista?"
Kun menin kauppaan ja totesin ääneen, et onpa mukava löytää uusi alan kauppa tästä kaupungista niin tätönen vastasi: "Onhan tämä mukava puoti, jos on kiinnostunut käsitöistä". Minkähän takia se kuvitteli et mä kävelin sisään? Ehkä mun ulkonäkö ei jotenki vakuuttanu? En tiä.

Sivutuotteena kaupassa tuoksui tupakka, joka on aika negis, mut saatan eksyä uudelleenkin.

Mulla on onkelma.
Fisupeiton kalat alkaa kohta olla kasassa. Väliaallon aloitin eilen, muttamutta.. Tein sen valkeana ja väriraitoja väliin. Kun menin sitten hakemaan tänään lisää valkeaa Suvia, voi varmaan arvata, et sitä ei sit ollu enää. Voihelvt... Mitähän mä keksisin sen tilalle, vaihdanko väriä vai teenkö jostain muusta langasta. Ainut on, et en kyllä oo valmis maksaa järjettömiä langasta tuohon tarkoitukseen. Suvi ois just hyvää. Tuleekohan sitä lisää vai oliko se kertaluonteinen pamaus Novitalta?

Edit: Laitoin Novitalle lankapalveluun kyselytilauksen Suvista.

11 kommenttia:

päivi kirjoitti...

Tilaa suoraan Novitalta tai soita Lauttasaaren myymälään. Ne kyllä lähettää postitse jos sitä siellä on.

TiinaV kirjoitti...

Novita Klubin sivuilla on edelleen myynnissä Suvia (1,50), joten kannattaa pikapikaa soittaa Lauttasaaren myymälään!

tikru kirjoitti...

Kiitän, taidan ottaa yhteyksiä.

muoriska kirjoitti...

Noin halvat Addit, apua, pitäisikö melkein tilata sinun kautta... iik.. älä houkuttele vanhaa, heikkona hetkenä..

aah.. vieläkin fiilistelee ainoita addejaan. huok

tikru kirjoitti...

Juu, Addit oli Halvat, mut todellakin voin kuvitella et halpuus oli ainutkertaista :) mikäli tyttönen lätki koneeseen hinnan väärin. Voin käydä toki testaa uudelleenkin..

Anna kirjoitti...

Mikäs suunnitelma sulla on tuosta Kittenistä? Ite ostin tänään samaista lankaa samalla värillä saman verran pukinkontinttin tulevaan huiviin.

tikru kirjoitti...

Kittenistä oli tarkoitus tehdä hihatin jonkinlaisena versiona. En vielä ole ihan varma, mutta nuo oli kaksi viimeistä kerää tuota sävyä hyllyssä..joten olihan ne pakko ottaa..

Sia kirjoitti...

Joko soitit lauttasaareen? Sähköpostilla tilaaminen saattaa nimittäin olla ihan "törceän" hidasta (Novitalta), itse nimittäin yritin tilata KidMohairia joululahjoja varten. Kuukauden päästä ekasta viestistä he vihdoin ilmoittivat, että langat olisivat nyt valmiit lähetettäväksi. TÄH!?! Minä olin jo ehtinyt hommata langat muualta ja tehdäkin monta huivia siihen mennessä. Soittamalla suoraan Lauttasaareen sain tilaukseni muutamassa päivässä!

Anonyymi kirjoitti...

tarjoustalossa oli euron /kerä..

tikru kirjoitti...

Lähin tarjoustalo vaan sijaitsee sen verran kaukana, et tulee kalliiks ne kerät jos lähtee hakee..

routa kirjoitti...

novitaklubin sivulta suora lainaus :Suvi-lankaa on myynnissä niin kauan kuin sitä riittää. Uutta erää ei tule enää tänä kesänä, että kipin kapin hakemaan, jotta saat väliaallot tehtyä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...