perjantaina, kesäkuuta 09, 2006

Löytöjä

Sukelsin tänäänkin vanhan huoneeni sisälmyksiin ja viiden jätesäkillisen lisäksi kannoin ulos siistissä pinossa käyttämättömiä kankaita, laatikoihin lajiteltuna eri laatuisia /värisiä kangastilkkuja sekä nahkapalasia laatikollinen. Myös vanua ja muuta hässäkkää löytyi. Ainut asia mikä on ollu Järjestelmällisesti hallussa on nuo käsityötavarat.

Vanhat koulukirjat sai kyytiä, maltoin vihdoin luopua lukion ruotsinkirjoista sekä uskonnon vihkoista (mikshän ne on es säilytetty??).

Viikonlopuks tuohon muistojen setvimiseen tulee tauko ja niinpä kaappasin mukaani vanhat valokuvat (kuvasin joskus vuonna nolla miljoonia kuvia) sekä päiväkirjat, kalenterit, kirjeet ja muut sellaset Salaiset asiat. Ne lienee syytä käydä läpi, osan voi säilyttää, osa sensuroidaan nuotiolle. Ainaki ne joita ei ittekään voi punastelematta lueskella ja kattella.

Koska järjestelmällisyys on astumassa elämään (pakko saada nuo kamat fiksusti kaappeihin) niin vierailin Tiimarissa. Laatikkokasan lisäksi sieltä lähti mukaan pyykkiputki. Ihan loistava huiveille, lapasille, hatuille, villasukille jne. Viehän se vähän tilaa naulakossa, mut ennemin noin ku myttyjä siellä, toisia täällä.

5 kommenttia:

TiinaV kirjoitti...

Huh! Kaikkea se loma opettajissa teettääkin! ;D Samaa, mutta paljon lievempänä, on ollut täälläkin liikkeellä..

Kangastuksia kirjoitti...

Älä vaan niitä punastuttavia heitä nuotioon. Harmittelet parinkymmenen vuoden päästä, että tulikin tuhottua vanhat muistot. Niissä kirjoituksissahan olet sinä itse, nuorena, suloisena, ehkä vähän lapsellisenakin, - herttaisena! :)

*puhuu kokemuksen syvällä rintaäänellä*

neja kirjoitti...

Heh mullakin on vielä vanhoja koulukirjoja tallessa vaikka kuinka paljon. Pitäs ehkä nekin vihdoin hävittää:)

tikru kirjoitti...

Tuota, ne punastuttavat on sellasia, joita ei kehtaa lapsenlapsille jättäää. Ei tarvia mummia tuntea Ihan Kaikilta kanteilta. Ei toki kaikki mene nuotioon..

Tiina, juu, iski jo paniikki, et mitä mä teen alkuloman, kun ei oo buukattu mitää, mut eipä tarvia enää miettiä :)

Sia kirjoitti...

Minäkin aloin huutelemaan niiden punastuttavien perään, just niitä ei kannata hävittää!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...