tiistaina, kesäkuuta 20, 2006

Nihkeetä - Tacky

Kuvatus tämän päivän kuntoharjoitusmatkalta.
This pic is from trainingsession today.

Mun varvassukka on vaiheessa, on liian nihkeääkosteaa neuloa. Oikeesti kaikki tahmoo kiinni..ärsyttävää. Pohdinkin tarttuvani kaloihin.. saa nähdä miten käy. Mallailin eilen eri väriyhdistelmiä ja fisuja erikseen ja yhteen ja lopulta totesin et sekaisin vaan. Se on paras.

Sorruin tässä yksi kaunis myöhäinen ilta Amazonin neulekirjatarjontaan. Köh. Visani vain vinkaisi. Tilasin Scarf stylen ja Last minute knitted gifts'in. Oon molempia himoinnu jo pitemmän aikaa, etenkin tuota huivikirjaa ja kun mulle ehdoteltiin edullista yhteiskauppaa noista niin tsadaa, entteriä ja tilaus lähti.

Kymysys Amazonia käyttäville.. Tilaatteko ja vertaatteko eri maitten amazonien tarjontaa kun ostatte kirjoja? Onko hinnoissa ja lähetyskuluissa suuria eroja?

My toesock is on the needles, still, it is too tacky and hot to knit. So annoying. Well, no knitting, maybe sewing the fishes together...maybe. I tried and looked, designed colours together and not together. Fishes all over the living room. Then, I realized that mixed up all colours is the best.

I ordered from Amazon some books. My poor Visa just squeked and Last minute knitted gits and Scarf Style are traveling for me. I have wanted specially Scarf style for a long time now and..Ofcource, it was sooo cheap to order those together..

Question for Amazon users: Do you order and use international sites of Amazon? Is there differences between prices and mailing payments?

10 kommenttia:

zeska kirjoitti...

Hinnoissa on eroja ja yleensä tuntuu että amazon.com on edullisempi kuin amazon.co.uk (jossa tulee verot päälle vielä lopuksi!), ellei sitten ihan yksittäisiä opuksia tilaa jolloin samanhintaisista postikulujen pienemmuuden takia vähän halvemmaksi :). Ennen katsoin play.com:ista kanssa kun siellä ei tule postikuluja mutta kurjat eivät enää huoli visa electroniani...

eusu kirjoitti...

Heip... Saanen kysellä. Mä en ole ikinä tilannut ulkomailta, koska oikeesti mun kielipää ei oo niin loistava, että tajuaisin kaikki noi, että kuuluuko verot hintoihin. Mitkä on postikulut jne.. tuleeko muita kuluja...

Tänään itse juuri tilailin 4 käsityökirjaa Adlibris.com:sta, jossa hinnat mun mielestä aika kohillaan ja postikulut on aina sen 3,90e, tilas sitten kuin monta kirjaa tahansa.

Lisäksi mun pää ei automaattisesti muuta $:ita euroiksi:))

Paljonko kaikkineen sulla tuli nuo kaksi mainitsemaasi kirjaa maksaan kuluineen. Katsoin, että ne maksais Adlibriksessä yht 45e (sis. kulut)???

tikru kirjoitti...

Noo, men ole paneutunu kans kamalasti noihin verojutskiin *irvistää* Mutta nuo kirjat makso n. 35 euroa kuluineen.

TiinaV kirjoitti...

Minä olen tilannut vain britti amazonilta, ettei tule veroja kaupan päälle.

Karoliina kirjoitti...

Itse tein viimeksi kirjoja Amazonilta tilatessani perusteeelliset laskelmat, ja tilasin lopulta amazon.comista. Saksa taisi olla kallein ja uk siitä väliltä. Tilaus Amerikasta oli postikuluineen jokusen euron halvempi. Jos tilaa pienehköllä summalla, niin ei mene tullia. Vaikka tilasinkin kirjat Amerikasta, niin paketissa oli Saksan postin leimat. Tiedä näistä mistä ne oikein loppujen lopuksi tulevat. Pääasia, että on hyvä kirja.

KirsiÄr kirjoitti...

Minä selaan useimmiten kans Jenkkilän, GB:n ja Saksan Amazonit. Nykyään tilailen usein Play.comista, siellä hinnat sisältävät jo postimaksun, on helppoa kun loppusumman näkee heti. Sielläkin kannattaa muuten pitää valuutta puntina: jos antaa palvelun laskea hinnan euroina, tulee valuuttatappiota. Hyvä valuuttavertailu löytyy osoitteesta www.xe.com

Susanna kirjoitti...

Mä aina uppoan vertailemaan hintoja, ja yleensä aina päädyn tilaamaan amazon.comista. Toimitusaika vaan saattaa olla pidempi. Tulleja en ole koskaan joutunut maksamaan, en nyt enää muista mikä se tullin raja oli, mutta pari kolme kirjaa pystyy ihan hyvin tilaamaan.

Ainoa minkä kanssa mulla on ollut ongelmia oli Play.com, mistä kirja tuli litimärkänä perille. Takaisin lähetys maksoi 15e mutta sain vain kirjan hinnan takaisin, eivätkä edes kysyneet josko olisin halunnut uuden kirjan :/

Maija kirjoitti...

Minä joka asun Luxemburgissa, olen huomannut, että amazon.comista tulee lähetys nopeimmin, Saksasta halvimmalla. Amazon.co.uk:sta tilaaminen kestää; ihan kuin heillä olisi tavara jatkuvasti lopussa tai minimivarastolla.

MaijaMirjami kirjoitti...

Itse käytän useimmiten Amazonin brittisivustoa. Hinnat ovat mielestäni saksalaisen sivun kanssa melko samat, erot enintään muutaman euron luokkaa, ja rajallinen saksan kielen taitoni alkaa aina hiertää jossain vaiheessa .de-sivuilla. .com-sivuihin kypsähdin heti ekalla kokeilulla totaalisesti, kun toimitus kesti neljä viikkoa vaikka kirjaa piti olla normaalisti varastossa.

Kannattaa muuten tsekata Amazonissa aina myös ne muiden myyjien ilmoitukset "used&new"-linkin takaa: ostin esim. co.uk-sivujen kautta sellaiselta firmalta kuin the Book Depository Nancy Bushin Vintage-sukat noin kuusi puntaa Amazonin omaa hintaa halvemmalla! Eikä toimituksessa ollut valittamista.

päivi kirjoitti...

Mä ostan lähes aina Britti-Amazonista. Tosin tsekkaan aina sen New&Used -osaston, sillä sieltä saa melkein aina saman kirjan paljon halvemmalla ja ne on joka kerta olleet todella siistejä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...