keskiviikkona, kesäkuuta 21, 2006

Postia ja kaloja - Mail and fishes

Villihelmi lähetti mulle mukavaa postia tänään. En suuremmin helmeile, lähinnä mun helmityöt on tyyliin tuo alla oleva kaulakoru tai sitten ranne-kaularenksuja värillisistä helmistä. Simppeliä, mutta sopivaa.
Noihin isoihin helmiin ihastuin. Kuten myös siniseen väriin.. ja sormuskannoille on jo käyttötarkoitus.

I got mail today from Villihelmi. The letter was very nice.. beads and other stuff. I do not make the real beadworks, my style in those is something like that neckthing or simple bands. I really love those big blue beads and blue coulour too :) and the rings, well I have an idea for them already.


Kalojakaloja.. takaisin fisuihin. Kammoan ompelua käsin. Inhoan lankojen päättelyä, enemmän kuin tiskaamista, joka sekin on Hyvin vastenmielistä. (ja pienen vedon seurauksena hoidan ko. huushollauksen meillä, mitä opimme uhkapelistä). Ompelin fisuja aiemmin yhteen, mutta se oli jokseenkin ahdistavaa touhua, varsinkin kun niitä on paljon, joten pohdin laiskana, että on tässä oltava helpompikin tapa.

Virkkuukoukku kätöseen ja parin testailun jälkeen tadaa.. Toimiva, joustava sauma kiinteillä silmukoilla nurjalle. Ja mikä parasta tämän purkaminen on yksi vetäisy vain, (ai, miksi tärkeää, noo pyrstöjen ja päiden osuttaminen yhteen ei ihan aina onnistu), ja toiseksi parasta on se, että voi virkata koko samperin kalaketjun kasaan yhdellä langalla kun vähän aina pomppaa kiinteillä päästä seuraavaan saumaan. Tää on ehkä paras keksintö tällä viikolla, tai tässä kuussa..tai.. Eilen kasasin yhden neljästä ketjusta, tänään on toinen menossa.

Fishes..again back to the fishes. I hate sewing by hands and yarn endigs are horror for me. I thought that there have to be easier way to make the blanket.. and tried crocheting. Aaaaand it was the best thing what I have found in this week...Or month..or.. I crohchet the fishes together. 1/4 are almost done. Not bad.

1 kommentti:

mari kirjoitti...

Tsemppiä! Fisut ovat varmasi rivissä ennenkuin huomaatkaan!
:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...