torstaina, heinäkuuta 13, 2006

Ene syö lankaa

Ene on sittenkin oikea lankarohmu. Se on syönyt Kitten Mohairia kohta 150g. Kiriin meni n. 170 ja huivi on valtava, kamaluus jos tästä tulee yhtä iso. Ja multa loppuu kohta tuo lanka, joutuu ettii lisää. Ärsytyksen huippu on muuten se, että paikallinen TT:n käsityöpaja-markkinointi-myynti-pulju on kiinni heinä-elokuun. Täh! Ainut aika oikeesti harrastaa käsitöitä ja kaupungin kolmesta käsityökaupasta ison ja monipuolisin on kiinni. Valitin. Pitää toivoa, et se toinen Kitteniä myyvä kauppa löytää varastoistaan tuota rosaa, hyllyssä ei ainakaan ollut.

Löysin vaaleaa farkku-samosta. En keksi tuolle värille oikein muuta nimeä. Ostin sitä puoliskon paidan verran. Tein pari mallitilkkua ja sopis tiheydet tuohon Phildarin malliin. Ainoa ongelma on se, että malli on tehty riukukäsille, tuota hihan hauisosaa pitänee mitoitella uudelleen, kuten myös hartiaosastoa.. voi tuska. Toisaalta saattaa käydä niin et muuttuu matkalla koko malli vähän toisennäköiseks. Jostain syystä mielessä kummittelee nimittäin huppari.

Kiitos kaikille lankakommenteista. Jäi mietityttää esmes tuo puuvillavillasekoite juniorille. Pistän korvan taakse.

6 kommenttia:

derea kirjoitti...

Ene näyttää kivalta :)

Lehtitakista tuli ihan super-upean mahtavan näköinen!

Villasatu kirjoitti...

Pehmoisen näköinen Ene. Toivottavasti sä löydät lisää sitä lankaa -pian.

KatjaL kirjoitti...

Emestä näyttäisi tulevan tosi ihana! Jos oikein tulkitsen tuon Samoksen sävyn, niin se on nimeltään vedensininen...mulla on ihan just kohta valmistumassa smasta sävystä itselleni neule:)

KatjaL kirjoitti...

Juu, Emestä tosiaan, hih! Siis tohon ed.kommenttiini viitaten...sormet näpyttelee ihan omiaan.

laurakoo kirjoitti...

Mun eka Ene söi neljä kerää Lanettia eli melkein 800 metriä lankaa... Noin niinkun vertailun vuoks.

tikru kirjoitti...

800 metriä !!!!!
Aaah. Tarvii sit kai kaks kerää lisää. Huomenna metsästään..

Mä tykästyin tohon Samokseen, se näyttää tasaväriseltä tossa kuvassa, mut se on vähän sellanen kuluneen farkun oloinen. Toooosin se vois olla vähän tummempaa, mut värjääminenhän ei oo onkelma.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...