perjantaina, heinäkuuta 28, 2006

Ene's Scarf

Pattern: Ene's Scarf - Scarf Style
Yarn: Kitten Mohair - Sandness, about 220 g
Needles; first chart 5 mm, other 4,5 mm
Size: 240 cm x 115 cm


Ihan kiva. Joo, en eilen kirjoitellut postausta sen takia et mua tympi tää huivi tosi pahasti ja ajattelin et ehkäpä tänään oon tyytyväisempi. Noh..ehkä vähän. Ja ei, tää ei oo oman käsityön väheksymistä :) (Ziinan hyvä pohdinta kera hyvien kommenttien)

Työ sinänsä onnistui hyvin, lanka on pehmoista, neulominen suht sujuvaa, ohje hyvä, käsiala pysy samana, vaan kaks jälkikäteen bongattua virhettä... Huivi vaan ei sytytä. sen tekeminen oli kivaa kolmoskaavion toiselle kierrokselle asti. Nii-i. Ja jäljellähän oli vielä monta kertausta.

Eneä tuntemattomille: Ohjeessa on useampia kaavioita, joista yhtä toistetaan viisi kertaa. Ihan liikaa mun hermoille. Pohdinkin tuossa, et varmaan kolme kaaviokertaa ois mulle sopiva määrä; ekalla joutuu olee tarkkana ja seuraa ohjetta, jännittää mitä syntyy, toisella voi jo vähän hellittää ja odotella kolmatta, joka onkin sit jo viimeinen.

Enen ja mun hermojen onneksi loppukerroksien neulominen oli suorastaan kiihdyttelyä. Huivin aloittaminen ulkoreunasta on kuulimpaa kuin sisäreunasta (esim. Kiri), On mukavampi päätellä 9 kuin apaut 400 silmukkaa. Toisaalta huivin kokoon ei pääse vaikuttaa näin kesken työn. Laura muuten lensi Enensä kanssa hianommin :)


This is rather nice scarf. Yes.. I'm not disappointed, not muffed or anything like that. Pattern is good and yarn is soft, no mistakes.. etc. Scarf just does not make me happy. It just is. Maybe we'll become familiar and like eatch other, but definitely not the Love of the first sight.

Maybe with the next one *grin*

How this sounds familiar says my old girlfriends.... well.. luckily in that point of view the Right One has found already.

5 kommenttia:

Satu U kirjoitti...

Kaunis tuo ene....

derea kirjoitti...

Tosi kiva, mä voisin melkein hankkia Scarf Stylen tuon takia :D Tai sit vaan lainaan kirjastosta ja kopsaan Enen ohjeen :) Tommonenkin pitää tehdä joskus.

Villasukka kirjoitti...

Scarf Stylen tilaaminen on ollut harkinnassa jo pitkään, nyt se varmaan tulee tilattua, kunhan "keksin" pari kaveria sille tilaukseen - eihän nyt vaan yhtä kirjaa voi tilata, eihän? Samoin, en kestä tylsiä tai liikaa toistuvia mallikertoja - polvisukat otti voimille, tosin toinen tuli kahdessa ja puolessa illassa.

tikru kirjoitti...

Villasukka, ei tietenkään voi tilata vaan yhtä kirjaa, varsinkin kun ainakin amazon tarjoaa aina toista rinnalle, alennuksella.. et jos ostaa yhden ni toinen tulee melkein kaupan päälle..

LivM kirjoitti...

Very nice scarf. Congratulation for good work!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...