lauantaina, heinäkuuta 29, 2006

Great balls on fire

On muuten älyttömän hankala saada virkattua viittä samankokoista palluraista. Niiiin hankalaa, että palloja syntynee useampiakin ja setti kasautuu sitten koon mukaan.

Kastelu on ehdottomasti kielletty, ellei tahdo riisipuuroa pussissa.

Ohje palloihin löytyi täältä, tosin soveltelin vähän ja testaan vieläkin. ilmankos pallot ei oo samankokoisia. Lankana on Tennesee, koukku 3 mm. Sisäpussi on sukkahousuista (niksipirkkaanko:)) ja reilu desi riisiä.

Ai mitä näillä? noo.. vaikka tätä. En mä.. tai no ehkä itteki vois testata..

It's so hard to crocheted 5 similar size balls. So hard that I'll do few more and just take the 5set of all of them. Do not wet unless you don't want to get rice porrigde.

I found the ball's pattern from here, I only little modified it. Yarn is Novita's Tennesee (cotton), hook 3 mm. The rice is inside of the tights and then sew in the ball.

What about these balls then, well. something like this... not me or, maybe me too.

6 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

hmm, noilla vois heittää naapurin juoppoja jos tulevat liian liki :D Paitsi et ehkä vesipallot on fiksumpia, ei mene työ hukkaan :D

tikru kirjoitti...

Varsinki jos ne vesipallot käyttää pakastimen kautta.
Nää on sentää pehmeet, ei oo vielä särkyny mitää..vielä.

nea kirjoitti...

jos haluaa kastumisvarmemman täytteen, voi kokeilla vaikka seesamin siemeniä. Niitten ei pitäis turpoilla ylimäärästä kosteassakaan, ja tuntuvat tosi kivoilta pallotäytteenä.

Anonyymi kirjoitti...

On myös olemassa sellaisia muovirakeita, granulaatteja, jotka olisivat tähän tarkoitukseen ihan ykkösiä. Olen niitä koettanut metsästää, mutta vielä ei ole tärpännyt. Rakeista tehdään tehtaissa mm. kuitukangasta ja ties mitä muovituotteita.

Muovirakeilla täytetyn pallosen voisi siten virkata huopuvasta langasta ja heittää koneeseen huopumaan tiiviiksi.

tippi

tikru kirjoitti...

Tippi, onkohan noissa muovirakeissa tarpeeks painoa. Kun kuitenkin pallon olisi hyvä painaa apaut 100g. Mut jos on, niin sitten ne ois ihan ykköstä.

Tuo huovutus.. jäisköhän ne tarpeeks löttösiks? Tai pitäs virkata tarpeeks iso suhteessa sisältöön niin jäishän ne sit.

rebekka42 kirjoitti...

Kiitos pallovinkistä! Heti kokeilemaan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...