lauantaina, heinäkuuta 08, 2006

Isovarvassukat - Big toe socks

Lankana Onlinen Supersocke 100 Summer 789, puikot 3 mm. Ohje omasta päästä, idea SK:n sukkaliitteestä, netistä, jostain sivulta, jota en enää löydä.

Tuskaisaa neulottavaa. Kuuma, nihkeä ja kesti tosi pitkään saada molemmat valmiiks. Lanka on yhä ihanaa, mutta tahmoo. Pitkän neulomisajan tuloksena ei molemmat sukat ole samanlaiset. Jälkimmäinen on pikkusen naftimpi, mut ei jaksa säätää, joutus purkaa niin paljon. jospa tuo käytössä tasottuis.

Yarn is Online Supersocke 100 Summer 789. Needles 3 mm. Pattern from my own head, idea from SK-socks (finnish magazine) and some sites from net(cannot find anymore).

These socks were quite hard to knit. Hot, swet, tacky.. The yarn is still wonderfull, but.. It took long time to knit both socks - and becouse of that socks are not identical. The last one is tighter and little smaller, but I have no interest to frog - so be it. Maybe using the socks will trim them.

4 kommenttia:

Jatta kirjoitti...

Hienot on! Tota lankaa mun on pakko metsästää jostain täältä kotisuomesta, oon jotenki niin tykästyny siihen sun sukissa.

Ja ei voi ku ihmetellä miten ehdit noin paljon. Kun mulla ei tule mistään mitään näillä helteillä.

tikru kirjoitti...

Paikallisesta lankakaupasta mäki sitä löysin. Hinta on kyllä juhlava, taisi olla yli 8 euroa 100g kerä, mutta toisaalta lanka on riittoisaa - kolme sukkaa yhdestä kerästä ja toivottasti laatu myös hinnan mukainen.

Mä neulon pääasiassa öisin - tai tosi myöhään tai sit aikaisin aamulla, kun ei oo kuuma ja ei vielä kamalasti muuta tekemistä.

Susanna kirjoitti...

Tosi kivat sukat!

Mä tykkään noista onlinen langoista, vaikka eka ajattelin että huh kun on kallista. Mutta on siinä sitten metrejäkin, ja laatu vähän erilainen kuin ,köh, muilla firmoilla.

Sari kirjoitti...

Tosi kivat sukat tosiaan! Kivan näköinen tuo kantapään vierusta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...